Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Heb je vragen over je nieuwe zorgverzekering?
Ben jij overgestapt naar een nieuwe zorgverzekering per 1 januari? Gefeliciteerd, je bent één van de 1,1 miljoen overstappers. De nieuwe zorgverzekeraar heeft je waarschijnlijk al welkom geheten, maar er kunnen nog een paar vragen zijn. Wij hebben de meestgestelde vragen over jouw nieuwe zorgpolis op een rijtje gezet!
Krijg motivatie van jouw zorgverzekering
Is jouw goede voornemen ook om gezonder te leven en meer te bewegen? Maar mis je nog de motivatie? Veel zorgverzekeraars hebben een app die jou aanmoedigt om deze goede voornemens vol te houden. Heeft jouw zorgverzekeraar zo’n app? Doe er je voordeel mee!
Opvallende keuzes van onze overstappers
Veel mensen kozen in het najaar al hun nieuwe zorgverzekering voor 2021. Wij waren erg benieuwd wat onze bezoekers bezighield tijdens het vergelijken. Welke aanvullende vergoedingen zijn populair? Werd er meer of minder vergeleken met een verhoogd eigen risico? Wij doken in onze data.
      
 
Nog 6 dagen om over te stappen tot 1 februari
Heb jij vorig jaar je oude zorgverzekering zelf opgezegd, maar nog geen nieuwe voor 2021 afgesloten? Dan heb je nog tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering uit te zoeken. Dit is je laatste kans op een besparing tot 500 euro op je zorgverzekering en 6 maanden gratis NLZIET. Direct vergelijken? Dat doe je gemakkelijk in onze vergelijker!
 
Bespaar via
 
Al jaren dezelfde telecomprovider?
Door thuiswerken gebruik je je smartphone vast veel meer en betaal je misschien teveel. Tijd om mobiele abonnementen te vergelijken en over te stappen. Kun jij goedkoop het nieuwe jaar in!
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube
...