Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Autovakantie buitenland: wat als de grenzen dicht gaan?
In Europa hebben we grip op het coronavirus, maar een nieuwe uitbraak ligt op de loer. Stel, je gaat op autovakantie naar het buitenland en de grenzen gaan dicht. Hoe kom je met auto en al weer thuis? Wij zochten het voor je uit! Check voor vertrek in ieder geval je autoverzekering. Vergelijk naast de premies ook door middel van onze crashtest, zo zie je direct de gevolgen van schade op je premie!
 
 
Coronamaatregelen op vakantie
Ondanks het coronavirus mogen we weer op vakantie naar landen met een groen of geel reisadvies. Je moet je natuurlijk wel houden aan de regels van het vakantieland en deze zijn in elk land anders. Ben je benieuwd naar de maatregelen in Frankrijk, Spanje en Italië?
 
Elektrische auto: tot € 4.000 subsidie
De overheid stimuleert elektrisch autorijden: € 4.000 subsidie voor een nieuwe en € 2.000 voor een gebruikte elektrische auto. Is dit het ideale moment om een (tweedehands) elektrische auto aan te schaffen? En hoeveel budget is er nog beschikbaar?
Goed verzekerd op pad in Nederland
Sinds de versoepeling van de maatregelen tegen corona gaan we meer ondernemen. Misschien ga je een dagje weg of heb je een vakantie geboekt in eigen land. Met welke verzekeringen kun je met een gerust gevoel op pad?
      
 
Bespaar via
 
Bellen en internetten op vakantie
Ondanks het coronavirus toch op vakantie? In bijna heel Europa betaal je geen extra kosten als je belt, sms't of internet gebruikt. Maar er zijn uitzonderingen, gelukkig hebben wij alles waar jij op moet letten op een rij gezet. Direct kijken of je sim only abonnement goedkoper kan?
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube
...