Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
De handigste alles in één woonverzekering vergelijker
Je kunt de inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering natuurlijk al los van elkaar vergelijken op Poliswijzer.nl. Vanaf nu kun je ze ook combineren in een woonpakket met de alles in één woonverzekering vergelijker. Zo regel je al je woonverzekeringen in één keer en heb je vaak recht op pakketkorting. Vergelijk naast premies ook op vergoedingen in geval van schade en vind gemakkelijk het beste woonpakket voor jou!
 
 
Tips: autoverzekering jongeren
Een autoverzekering voor jongeren onder de 24 jaar is vaak duurder. Jonge bestuurders hebben volgens verzekeraars minder ervaring op de weg en zouden daardoor sneller autoschade veroorzaken. Wil jij zo min mogelijk uitgeven aan je autoverzekering?
 
Zorgverzekering 2021 veel duurder
De medische zorg is door het coronavirus veel duurder geworden. Vooral ziekenhuizen hebben hogere kosten en lagere inkomsten. Cijfers zijn nog niet bekend, maar een stijgende zorgpremie voor 2021 lijkt onontkoombaar.
Schade tijdens klussen, wie betaalt?
Tijdens het verbouwen van je huis zit een ongeluk in een klein hoekje. Het eerste waar je aan denkt is om de schade te verhalen op de inboedelverzekering. Maar vergoedt de verzekeraar dit soort schades wel?
      
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Alles-in-1 pakketten weer duurder
Traditiegetrouw verhogen de meeste internetproviders hun prijzen in juli. Je mag kosteloos opzeggen en overstappen. Onder andere KPN en Ziggo hebben hun prijswijzigingen al bekendgemaakt. Benieuwd naar het effect op jouw rekening of wil je direct overstappen?
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube
...