Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Rondje langs het parcours: de beste mobiele deals!
De eerste helft van 2021 zit er op en de sportzomer is in volle gang, Max doet het goed en de Olympische spelen liggen in het verschiet. Ook op telecomgebied is het nodige gebeurd. Tijd voor een terugblik en de beste deals van dit moment!
 
 
Eerste halfjaar 2021: Einde Oxxio en start Freedom
Ook op het gebied van internet thuis is veel gebeurd in de eerste helft van 2021. Zo is Oxxio van de markt verdwenen en is Freedom Internet gestart. Waar we ook niet omheen kunnen is de explosieve groei van glasvezel. Lees alles op internetten.nl
 
 
Feiten en fabels: bellen op zomervakantie
Het is bijna zomervakantie! De lockdown is gelukkig voorbij. Hoe zit het precies met het gebruik van je smartphone in het buitenland? Wat is een feit en wat is een keiharde fabel? Wij hebben vijf veelvoorkomende vragen over roaming op een rij gezet.
Column: T-Mobile mijn mond valt open van verbazing
Deutsche Telecom, het moederbedrijf van
T-Mobile heeft grootse plannen met het netwerk. De mond van columnist Erwin Boogert valt ervan open. “Zo ambitieus, 21e eeuws en strategisch zelfbewust heb ik het in jaren niet gezien waar dan ook in Europa.”
 
Bespaar ook via Poliswijzer.nl
 
Coronaproof op vakantie
Steeds meer landen kleuren groen of geel. Dat betekent dat reizen naar dat land weer mag. Maar hoe zit het met je zorgverzekering in verband met corona en is het verstandig om medische kosten mee te verzekeren in je reisverzekering? Poliswijzer.nl heeft het uitgezocht. Sluit voordat je vertrekt een goede reisverzekering af!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube