Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Lentefrisse sim only deals
De tulpen en narcissen staan in bloei, het is lente! Tijd voor de grote schoonmaak en een nieuwe sim only. Wij hebben de beste deals voor je verzameld. Liever meteen sim only abonnementen vergelijken? Dat kan! Vul je verbruik in op onze vergelijker en stap gemakkelijk over!
 
Glasvezel update
Nederland verglaast in hoog tempo. Providers doen er alles aan om zo veel mogelijk huishoudens in sneltreinvaart aan te sluiten op glasvezel. Supersnel internet is de toekomst, dat is wel duidelijk. Wil je weten of jij al een supersnel glasvezelabonnement kunt afsluiten?
Datalek bij Facebook: zo kun je jezelf beschermen
Regelmatig hoor je in de media over datalekken bij grote bedrijven. Wachtwoorden worden met duizenden tegelijk verkocht en ook je telefoonnummer is niet veilig op het internet. Reden tot paniek? Soms wel, maar niet altijd. Wij leggen je uit hoe dat zit.
 
 
Column; Boerenverstand en glasvezel: wat is de relatie?
Buitengebieden zijn soms al jaren geleden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dat betekent echter niet dat deze huishoudens allemaal een glasvezel abonnement hebben afgesloten. Immers: Als je een hypermoderne Tesla hebt, ben je niet automatisch een sportieve automobilist. Is er een link tussen glasvezel en het boerenverstand?
 
 
Bespaar ook via Poliswijzer.nl
 
Nieuw bij Poliswijzer.nl: reisverzekering vergelijken!  
Ga je in mei een weekje op vakantie in eigen land? Ook dan komt een reisverzekering goed van pas! Op Poliswijzer.nl kun je nu ook je reisverzekering vergelijken. Zie in één oogopslag welke dekking de verzekering biedt en ga goed verzekerd op vakantie.
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube