Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Flexibel mobiel abonnement
Je bent minder onderweg, dus minder dataverbruik. Zonde om te betalen voor internet en belminuten die je niet gebruikt. Bij veel providers kun je je bundel maandelijks gratis bijstellen: omhoog én omlaag. Binnen de looptijd van het contract! Bel je meer of minder dan verwacht? Dan is het goed om eens te kijken naar een abonnement met je nieuwe verbruiksprofiel.
 
Hoe werkt overstappen van internetprovider?
Je wilt overstappen naar een andere internetprovider. Misschien gebruik je de vaste telefoonlijn niet meer, wil je een ander tv-pakket of een hogere internetsnelheid. Kortom, een beter aanbod voor een lagere prijs. Hoe pak je dat aan? Wist je dat alle grote providers samenwerken om naadloos te kunnen overstappen?
Column: Het 'nieuwe internet' wordt geasfalteerd
Er daagt een nieuwe internetprovider aan de horizon. Letterlijk. Zo eentje hebben we nog nooit gezien. zegt columnist Erwin Boogert. Nou, Bencom wel hoor. Wij hadden in de beginjaren van ons 23 jarig bestaan internet via de satelliet. “En hij brengt makkelijk 100 Mbps in hartje Sahara of op welke besneeuwde bergtop dan ook.” Welke provider zal dat zijn?
 
 
Opzeggen bij prijsverhoging
Je provider kondigt een prijsverhoging aan. Kun je nu gratis opzeggen en overstappen? Soms wel, maar niet altijd! Benieuwd wat je rechten zijn wanneer je provider het abonnement in prijs verhoogt?
 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Bespaar op energie 
Door thuiswerken draait je internetverbinding op volle toeren en staat de verwarming de hele dag aan. Stijgende energiekosten zijn het gevolg. Nog niet overgestapt van energieleverancier? Profiteer nu van historisch lage tarieven.
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube