Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Lage energietarieven, profiteer daarvan!
De energietarieven zijn al lange tijd uitzonderlijk laag. Gunstig natuurlijk. Echter, de olieprijzen zijn al aan het stijgen. Als de economie aantrekt nadat veel mensen zijn gevaccineerd, zullen de energietarieven waarschijnlijk volgen. Bent u nog niet overgestapt? Dit is hét moment. Zet de lage tarieven vandaag nog vast voor een jaar en profiteer van een hoge welkomstpremie!

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1 


welkomstpremie:

€ 180,00 

 

2


welkomstpremie:

€ 204,00 

 

3


welkomstpremie:

€ 160,00 

 
 
Denk mee over klimaatbeleid
Willen we écht iets doen aan de CO2-uitstoot? Wat is nu het beste voor het klimaat? Laat uw stem horen en geef advies aan de overheid. Ben Woldring legt uit hoe u uw bijdrage kunt leveren in zes actiepunten.
 
Nieuwe winnaar Gaslicht.com Award
De Gaslicht.com Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de leverancier met de beste prijs- en kwaliteitverhouding. De afgelopen jaren eindigde Greenchoice als winnaar. Dit jaar is er een nieuwe nummer één. Benieuwd?

Richtlijnen voor energieverkoop
Een energieverkoper aan de deur of telefoon. Met een vlotte babbel hopen ze consumenten over te halen vaak dure en jarenlange contracten af te sluiten. Inmiddels zijn de richtlijnen voor energieverkoop aangescherpt.
 
 
 
Van het gas af: verstandig of niet?
Gasloos wonen is door de overheid flink gepromoot. Maar er ontstaat steeds meer discussie hoe verstandig en rendabel dit eigenlijk is. Waar doet u nu goed aan?
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Prijsverhoging bij uw provider
Veel telecomproviders voeren jaarlijks prijswijzigingen door voor hun klanten. Meestal betekent dit dat de prijs van uw abonnement met een paar euro per maand stijgt. Mag u uw contract dan opzeggen? Onze zustersite Internetten.nl heeft dit op een rij gezet.
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350