Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Nog steeds dezelfde autoverzekering? Dat kan anders!
Sinds de lockdown gaan we minder vaak op pad met de auto. Minder kilometers op de weg betekent ook minder risico. Waarom zou je nog een hogere premie betalen als de kans op schade toch kleiner is? Autoverzekeraars stemmen hun premie mede af op de door jou gereden kilometers. Vergelijk eens opnieuw je autoverzekering en bespaar!
 
 
 
Extreem winterweer: wie betaalt de schade?
Het winterweer in Nederland kan alle kanten op gaan: van (smelt)sneeuw tot enorme regenval en van vorst tot hevige hagelbuien. Schade aan jouw huis of auto zit bij extreem weer in een klein hoekje. Zijn jouw woon- en autoverzekeringen hierop afgestemd? Bekijk wat jij bij schade door extreme weersomstandigheden krijgt vergoed.
 
De invloed van thuiswerken op jouw woonverzekeringen
Thuiswerken is inmiddels heel normaal. We zijn meer thuis, dus een goede inboedelverzekering komt van pas! Eentje die jouw spullen in huis bij schade vergoedt, zoals je computer, dure vaas of koffiezetapparaat. Zelfs bij een ongelukje door eigen schuld.
Verbouwen? Verzeker je opgeknapte stulpje goed
Aan het verbouwen in je huis? Dan ben je één van de velen. Er zijn nog nooit zoveel verbouwingshypotheken afgesloten als in 2020. Vergeet niet om je opgeknapte stulpje goed te verzekeren met een voordelige inboedel- en opstalverzekering.
      
 
Bespaar via
 
Profiteer van vaste lage tarieven
Zit jij al meer dan een jaar bij dezelfde energieleverancier? Grote kans dat je bent overgegaan naar variabele tarieven en dat je meer moet betalen. Bovendien zorgt thuiswerken en vrieskou voor stijgende energiekosten. Vergelijk nu onze scherpe energiedeals en profiteer bovendien van 6 maanden gratis NLZIET.
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube