Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Sim only - goed(koop) het nieuwe jaar in!
Nu is het moment om je mobiele abonnement te vergelijken. Past het nog wel bij jouw verbruik door het vele thuiszitten? Misschien heb je meer of juist minder belminuten en data nodig. Bellen.com heeft de goedkoopste abonnementen op een rijtje gezet. Kun je op dat gebied toch goed(koop) het nieuwe jaar in!  Wie levert de beste deal?
 
Apps voor je goede voornemens in 2021
Begin 2021 goed met deze apps voor goede voornemens. Wil jij ook duurzamer leven of tijd én geld besparen? Om het makkelijk te maken hebben we vier apps op een rijtje gezet die je helpen om je goede voornemens vol te houden. Eentje die natuurlijk niet in je verzameling mag ontbreken is Bencompare!
 
 
Internet only stijgt naar bijna 20 procent in 2020!
Wij hebben onderzocht welke internetpakketten het populairst zijn. Om een tipje van de sluier op te lichten: Steeds meer mensen kiezen voor een pakket zonder vaste telefonie. Bekijk dit en de andere onderzoeksresultaten op internetten.nl.

Column: Het 'nieuwe internet' wordt geasfalteerd
Binnen nu en een paar jaar is een internetverbinding van 100 Mbps een lachertje, aldus Erwin Boogert. Zonder dat we het echt zien, wordt recht onder onze neuzen de snelweg voor het nieuwe internet geasfalteerd. Wat bedoelt hij met deze mysterieuze zin?
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Bespaar op energie en ontvang gratis 6 maanden NLZIET
Door thuiswerken draait je internetverbinding op volle toeren en staat de verwarming de hele dag aan. Stijgende energiekosten zijn het gevolg. Nog niet overgestapt van energieleverancier? Profiteer nu van historisch lage tarieven en ontvang tijdelijk 6 maanden gratis NLZIET!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube