Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Energierekening stijgt in 2021
Dit jaar waren de energietarieven door de coronacrisis historisch laag. Naar verwachting komt er volgend jaar een einde aan deze daling. Volgens de prognose van Gaslicht.com wordt de energierekening in 2021 gemiddeld 87 euro hoger. Direct overstappen? Vergelijk op basis van uw verbruik, bespaar tot 312 euro en ontvang 6 maanden gratis NLZIET.

 
Gaslicht.com: Website van het Jaar 
Voor het tweede jaar op rij is Gaslicht.com benoemd tot Website van het Jaar. Dit keer als populairste website in de categorie vergelijking. Natuurlijk zijn wij ontzettend blij met deze prijs en willen we jullie van harte bedanken voor jullie stem!
 

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1 

verwacht voordeel:

€ 312,00


welkomstpremie:

€ 244,00 

 

2

verwacht voordeel:

€ 310,10 


welkomstpremie:

€ 200,00

 

3

verwacht voordeel:

€ 291,32


welkomstpremie:

€ 90,00 

 
Thuiswerken? Verhoog uw termijnbedrag
Door het vele thuiswerken verandert het energieverbruik. Als u geen actie onderneemt is de kans groot dat u aan het einde van het contractjaar moet bijbetalen. Voorkom een hoge bijbetaling op uw jaarafrekening en pas het termijnbedrag aan.

Nieuw energielabel aanvragen? Regel het in 2020
Het energielabel wordt volgend jaar flink duurder. Gaslicht.com adviseert huiseigenaren die overwegen te verhuizen daarom dit jaar nog het energielabel aan te vragen. Dat scheelt een hoop in de kosten en het label is nog 10 jaar geldig.
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Bespaar op uw zorgpremie en ontvang 6 maanden gratis NLZIET
Nog niet overgestapt van zorgverzekering dit jaar? Wacht niet langer: vergelijk alle zorgverzekeringen en kies de beste zorgverzekering voor u. Stap over via Poliswijzer.nl, bespaar tot 500 euro en ontvang 6 maanden gratis NLZIET!
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350