Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Wat is de goedkoopste zorgverzekering in 2021?
Het kabinet voorspelt dat de zorgverzekering 62 euro per persoon duurder wordt in 2021. Wij zaten er vorig jaar dichterbij dan het kabinet en gaan daarom ook dit jaar weer uit van onze eigen data. Benieuwd wat volgens ons de premie wordt van de voordeligste zorgverzekeringen in 2021?
 
Prinsjesdag: belangrijkste wijzigingen
Vanaf half november kun je de zorgverzekering vergelijken voor 2021. Meld je aan voor de Poliswekker en ontvang een seintje zodra alle zorgpremies bekend zijn. Benieuwd wat er komend jaar gaat veranderen en waar jij op moet letten bij het vergelijken?
Nieuwe verzekeraar: Lemonade
De van oorsprong Amerikaanse verzekeraar Lemonade is nu ook in Nederland. Ze bieden een aansprakelijkheids- en een inboedelverzekering digitaal aan met korte polisvoorwaarden. Benieuwd wat  Lemonade jou kan bieden?
      
 
Bespaar via
 
Website van het Jaar: Stem nu
De verkiezing voor Website van het Jaar is in volle gang en onze zustersite Gaslicht.com is genomineerd in de categorie vergelijking. Hier zijn we erg trots op, maar om te winnen hebben we jouw stem hard nodig. Stem op Gaslicht.com en maak kans op mooie prijzen!
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube