Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
September Sim Only deals
De bladeren zitten nog aan de bomen, maar de herfst hangt al in de lucht. Tijd voor verandering! Neem jouw mobiele abonnement eens onder de loep. Wij hebben de beste deals voor je op een rij gezet! Liever direct sim only abonnementen vergelijken? Gebruik dan onze vergelijker, vul je verbruik in en stap gemakkelijk over!
 
5G ready smartphones
Dit jaar zijn de eerste frequenties geveild die nodig zijn voor het 5G netwerk. Ook kun je al telefoons kopen die 5G ready zijn. Maar is dit handig of kun je beter nog even wachten met de aankoop van een 5G telefoon?
 
 
Het meest uitgebreide TV pakket voor de beste prijs
Naast je 'gewone' televisiepakket kun je bij veel providers extra zenderpakketten afsluiten. De prijzen van deze pakketten verschillen nogal per provider. Benieuwd waar jij het voordeligst kunt kijken naar Fox Sports of Film1? Wij hebben de populairste pakketten op een rij gezet.
Column: TikTok is belangrijk voor jouw vrijheid
Verre vrienden en familie zijn niet verder dan een video verwijderd. Tijdens een lockdown kunnen we zelfs thuiswerken. Maar ondertussen zijn mobiele apps de moderne pionnen in een internationaal politiek schaakspel aldus Erwin Boogert. TikTok binnenkort weg?
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Website van het Jaar: Stem op Gaslicht.com
De verkiezing voor Website van het Jaar is in volle gang en onze zustersite Gaslicht.com is genomineerd in de categorie vergelijking. Hier zijn we erg trots op, maar om te winnen hebben we jouw stem hard nodig. Twijfel niet en stem op Gaslicht.com!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube