Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Gratis je internet- of belbundel bijstellen?
Waarschijnlijk verbruik je meer of minder data en belminuten als gevolg van de coronacrisis. Kortom, tijd om te kijken of je met jouw mobiele abonnement nog goed zit. Bekijk onze tips! Ben jij op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Gebruik dan onze vergelijker en stap gemakkelijk over!
 
KPN en XS4ALL verhogen prijzen
Traditiegetrouw verhogen de meeste internetproviders hun prijzen in juli. Dit jaar zijn KPN en XS4ALL de eersten die prijswijzigingen bekend maken. Benieuwd naar het effect op jouw rekening?
 
 
Op zoek naar een geschikte smartphone voor senioren?
Bij een seniorentelefoon denk je al snel aan een "blok met 9 knoppen". Sinds jaren zijn er echter ook smartphones speciaal voor ouderen op de markt. Deze zijn geschikt voor Android en je kunt er ook mee videobellen en whatsappen. Waar moet je op letten?
Column: Wat een horror, dat thuiswerken
Half Nederland zit al weken thuis te werken en vindt dat meer dan prima. Ja, het is inspannend, maar je krijgt ook veel werk verzet. Toch zal er iets grondig moeten veranderen, want werken aan de keukentafel is niet goed voor je aldus Erwin Boogert.
 
Top 5 beste goedkope smartphones
Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone zie je door de bomen het bos niet meer. Maar een nieuwe smartphone met een goede accu en een goede camera hoeft niet duur te zijn. Wij kozen 5 smartphones die je voor minder dan 300 euro kunt kopen. 
 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Lage energieprijzen, hoge besparing
Mede door de dalende olieprijs liggen de energieprijzen momenteel erg laag. Ben jij nog niet overgestapt van energieleverancier en loopt je contract bijna af? Dan is dit het moment om te profiteren van de lage prijzen, bespaar tot 489 euro!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube