Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Wat is het goedkoopste unlimited abonnement?
Op 2 maart is Vodafone gestart met Red Unlimited, een abo met onbeperkt internetten, bellen en sms'en. Bij welke provider ben je nu het voordeligst uit met een unlimited abonnement? Wij zochten het uit! Direct je mobiele abonnement vergelijken? Gebruik onze vergelijker en stap gemakkelijk over!
 
Neem je abonnement onder de loep
In het voorjaar is het tijd om je abonnementen onder de loep te nemen. Kies een abonnement voor internet, tv en bellen dat past bij je gebruik, dan betaal je niet onnodig voor extra's. Benieuwd of jij nog het juiste abonnement hebt?
 
 
Telecomtrends 2020: de nieuwste smartphones
Elk jaar worden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona de nieuwste smartphones gepresenteerd. Het congres is geannuleerd door het coronavirus, maar er zijn veel nieuwe telefoons uitgebracht. Benieuwd wat de opvallendste toestellen zijn?
Column: Koop die nieuwe telefoon nu maar
Het coronavirus heeft een fikse invloed op de telecommarkt. Als je twijfelt om je nieuwe telefoon nu wel of niet te kopen: doe het maar wel. De kans bestaat dat hij binnenkort helemaal niet meer in de schappen ligt, aldus Erwin Boogert.
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Historisch lage gasprijzen
Mede dankzij de gevolgen van het coronavirus liggen de gasprijzen historisch laag. Ben jij nog niet overgestapt van energieleverancier en loopt je contract bijna af? Dan is dit het juiste moment. Bespaar tot 441 euro en ontvang 20 euro korting in de NS Spoordeelwinkel!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube