Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Nog 4 dagen om over te stappen in januari
Het zorgseizoen is nog niet helemaal voorbij. Heb jij je zorgverzekering voor 1 januari opgezegd? Dan heb je nog tot 1 februari om een nieuwe zorgverzekering uit te zoeken! Om jou hiermee te helpen hebben we de eerder gemaakte keuzes van onze bezoekers voor jou op een rij gezet. Direct overstappen? Gebruik onze vergelijker en vind gemakkelijk de beste zorgverzekering voor jou!
 
 
Je zorgverzekering op skivakantie
Ga jij dit jaar op wintersport en wil je geen fikse rekening krijgen als je een ongeluk krijgt? Check dan voor vertrek je verzekeringen. Met je zorgverzekering ben je namelijk niet altijd goed gedekt in het buitenland en een reisverzekering dekt niet automatisch je skivakantie. 
 
Bescherm je huis tegen inbrekers
Laat jij altijd een klein lampje aan in je vensterbank als je op vakantie gaat? Dit lijkt nep en hierdoor zien inbrekers juist dat er niemand thuis is. Weten hoe het wel moet? Wij vertellen hoe inbrekers denken, zodat jij weet hoe je ze afschrikt.
Zijn je goede voornemens gedekt? 
Heb jij je voorgenomen in 2020 te stoppen met roken of wil je meer bewegen en je leefstijl aanpassen? De overheid helpt een handje, dit jaar zelfs zonder dat het je eigen risico van 385 euro kost! Benieuwd naar de vergoedingen uit de basisverzekering en andere mogelijkheden?
     
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Woonlasten in 2020 fors omhoog
We gaan in 2020 fors meer woonlasten betalen. Een gemiddelde huurder is 363 euro kwijt, een gemiddelde huiseigenaar het dubbele! Bij een energie overstap kun je in één keer een groot deel van je woonlasten terugverdienen. Je bespaart momenteel gemiddeld tot 377 euro! Snel verdiend toch?
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube