Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Waar krijg je de goedkoopste sim only?
December is altijd een dure maand, gelukkig onderzoeken wij elk kwartaal wat de voordeligste sim only is voor jou op basis van onze vergelijker en rekeningscan. Als je al een tijd niet naar jouw mobiele abonnement hebt gekeken, dan is dit het moment. Vergelijk nu en stap gemakkelijk over!
 
Alles-in-1 of toch internet only?
Kijk jij nog veel tv en heb je alles-in-1 terwijl je alleen mobiel belt? Neem je contract eens onder de loep. Kies voor een abonnement dat bij je past, dan betaal je niet voor extra's die je niet gebruikt. Benieuwd welk type abonnement het beste bij jou past?
 
 
Steeds minder prepaid. Wel meer sim only abonnementen
Prepaid wordt steeds minder populair. Waren er een paar jaar geleden nog zo’n 25 prepaid aanbieders, nu zijn er 12 over. Ze vallen als bladeren van de boom. Heb jij nog prepaid? Kies voor sim only, ben je véél goedkoper uit!
Column: De Googles nemen innovatie telecom over
Het nieuwe decennium ligt grotendeels in handen van Google en Amazon. Telecompartijen zullen niet de drijvende krachten zijn achter nieuwe toestellen en netwerken, voorspelt Erwin Boogert.
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Geld besparen op je energie?
Ben jij vorig jaar nog niet overgestapt van energieleverancier? Wacht niet langer en begin het nieuwe jaar goed. Bespaar tot 390 euro en ontvang 20 euro korting in de NS Spoordeelwinkel!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube