Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Black Friday: Bespaar op je sim only
Het is weer Black Friday en dat betekent scherpe deals van mobiele providers. Er wordt bijvoorbeeld korting gegeven op aansluitkosten, data en belminuten. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij alle deals op een rij gezet. Dus ben jij op zoek naar een nieuw sim only abonnement? Veel acties zijn slechts beschikbaar t/m 2 december, bekijk dus snel welke acties er zijn!
 
Black Friday deals voor je thuis abonnement
In 2017 was Ziggo de eerste internetprovider die met een Black Friday actie op de proppen kwam. Sindsdien brengen wij jaarlijks alle kortingen in kaart voor jou. Let op! Veel deals zijn slechts beschikbaar t/m 2 december. Check dus gauw of jij door Black Friday extra kan besparen op internet of alles-in-1!
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Gaslicht.com: Website van het Jaar
We zijn ontzettend trots en blij! Onze zustersite Gaslicht.com is benoemd tot de beste én populairste website in de categorie energie. Oftewel Gaslicht.com is dé site voor het vergelijken van je energierekening!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube