Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Wat is het goedkoopste sim only abonnement?
Elk kwartaal onderzoeken wij wat de voordeligste sim only is voor jou op basis van onze vergelijker en rekeningscan. Het hebben van een abonnement-op-maat is toch het beste, want bellen en internetten buiten je bundel kan flink in de papieren lopen. Checken of jouw abonnement beter en goedkoper kan? Vergelijk nu en stap gemakkelijk over!
 
Is T-Mobile veel goedkoper?
Heb jij een combinatie abonnement van KPN of VodafoneZiggo? Dan zit je gevangen in een gouden kooi en kun je honderden euro's besparen volgens T-Mobile. Is dat echt het geval? Wij zochten het voor je uit! 
 
 
Overstappen naar glasvezel of niet?
Steeds meer huizen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Een glasvezelaansluiting zorgt voor een flink sneller internetnetwerk dan DSL. Is het de moeite waard om over te stappen naar glasvezel?
Column: Telecom in 2020 wordt leuk 
Saai is het allerminst op de Nederlandse internet- en telecommarkt. T-Mobile heeft de overname van Tele2 afgerond en komt net als KPN met nieuwe pakketten. Is het nieuwe XS4ALL 'de lachende derde'?
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Zorgpremie stijgt meer dan verwacht
Op Prinsjesdag voorspelde het kabinet nog een premiestijging van 3 euro per maand, maar verzekeraar DSW voert een verhoging door van 6 euro per maand. Wil je in 2020 niet teveel betalen? Vul dan de Poliswekker in via onze zorgvergelijker en krijg als eerste bericht bij bekendmaking van de premies uiterlijk 12 november!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube