Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Prinsjesdag: wat gebeurt er met uw energierekening?
Goed nieuws, de energiebelasting gaat per volgend jaar omlaag. De impact is echter niet zo groot als geschetst omdat er wéér met een te laag gemiddeld verbruik wordt gerekend. Ten opzichte van 2018 betalen we nog steeds flink meer. Check ons artikel voor een overzicht van alle wijzigingen. Direct overstappen van energieleverancier? Vergelijk op basis van uw verbruik en bespaar veel geld!

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1

verwacht voordeel:

€ 339,08 


welkomstpremie:

€ 250,00 

 

2

verwacht voordeel:

€ 335,45 


welkomstpremie:

€ 160,00 

 

3

verwacht voordeel:

€ 331,20 


welkomstpremie:

€ 260,00 

 
 
Website van het Jaar: Stem op Gaslicht.com
De verkiezing voor Website van het Jaar is in volle gang en Gaslicht.com is genomineerd in de categorie energie. Hier zijn we erg trots op, maar om te winnen hebben we uw stem hard nodig. Twijfel niet en stem op Gaslicht.com!
 
Tussenstand beste leverancier 2019
De afgelopen zeven jaren won Greenchoice de Gaslicht.com Award voor de beste energieleverancier. De stand wordt o.a. bepaald door de factor duurzaamheid, het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek en onze reviews. Benieuwd naar de tussenstand?

De energietransitie in Nederland
Ziet u door de bomen het bos niet meer door alle verhalen over de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energie? Maar bent u toch benieuwd hoe Nederland ervoor staat? Lees dan onze update over de energietransitie in 5 minuten!
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Zorgpremie stijgt meer dan verwacht
Op Prinsjesdag voorspelde het kabinet nog een premiestijging van ongeveer 3 euro per maand, maar verzekeraar DSW voert een verhoging door van 6 euro per maand. Wilt u in 2020 niet teveel betalen? Vul dan snel de Poliswekker in via onze zorgvergelijker Poliswijzer.nl en krijg als eerste bericht bij bekendmaking van de zorgpremies!
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350