Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
De EU-landen volgens jouw provider
Sinds juni 2017 kun je de Nederlandse databundels ook in de EU gebruiken zonder extra kosten, maar niet in alle landen is dit het geval! Vreemd genoeg verschilt het aantal ondersteunde EU-lidstaten per provider, lees ons artikel om te checken hoe dit zit. Op vakantie naar een land waar je extra betaalt voor data? Vergelijk nu en stap gemakkelijk over!
 
De goedkoopste mobiele provider
Ben je prijsbewust? Dan loont het om regelmatig te kijken wat jij kunt besparen op je abonnement. Elk kwartaal bekijken wij welke telecompartij het voordeligste (sim only) abonnement aanbiedt. Benieuwd welke provider nu de beste deal heeft?
 
 
Bellen naar EU-landen goedkoper 
Bel je veel naar het buitenland? Dan is er goed nieuws! Sinds 15 mei ben je goedkoper uit. Er gelden nu namelijk ook maximumtarieven voor het bellen en sms'en naar EU-landen. Benieuwd naar de tarieven?
Column: Als zelfs 112 het niet doet?! 
Door een storing in het mobiele net van KPN was 112 urenlang niet te bereiken afgelopen dinsdag, precies tijdens de spits, op een tropische dag en dat met drie back-ups. Wat ging er allemaal mis? 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Zit je er straks nog warmpjes bij?
Met de hitte van de afgelopen tijd is jouw energierekening waarschijnlijk wel het laatste waar je aan denkt. Maar wil je er ook na de zomer nog warmpjes bij zitten? Door slim te vergelijken en over te stappen bespaar je honderden euro's!
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube