Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Verzekerd van een heerlijke autovakantie
De zomervakantie is in zicht! Ben je al goed voorbereid op je roadtrip door onze buurlanden? Een goede voorbereiding op je autovakantie kan je tijd, geld en moeite besparen. Met deze 6 tips ben je verzekerd van een ideale zomervakantie met de auto. Wil jij zeker zijn van een goede dekking onderweg? Gebruik onze vergelijker en vind de beste verzekering voor jou!
 
 
Meer kans op bliksem in de zomer 
Het is een angst voor veel mensen, blikseminslag in de woning. Wat is de rol van de verzekeraar als de bliksem is ingeslagen? Hoe kun je voorkomen dat de bliksem bij jou inslaat? Wij geven antwoord op deze en andere bliksem vragen. 
 
5 landen met hoge medische kosten
Op vakantie in het buitenland kun je ook een been breken. Een paar dagen wachten om je te laten behandelen in een ziekenhuis in Nederland is dan geen optie. Toch zou je dit bijna overwegen in de duurste 5 landen.
Wat kost een elektrische auto?
De elektrische auto is de toekomst, tenminste dat is de verwachting vanuit de branche. Rijden op stroom is goedkoper aan brandstof, maar de elektrische auto zelf is erg prijzig. Wat zijn de kosten per maand?
     
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Hoge welkomstpremies op energie
Overstappen van energieleverancier kan op dit moment een besparing van maar liefst 517 euro opleveren aldus het ACM. Toch laten nog 4 miljoen huishoudens samen 2 miljard euro liggen. Benieuwd hoe dat zit en of jij ook veel geld kunt besparen?
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube