Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Flinke prijsverhogingen internetpakketten KPN en Ziggo
Per 1 juni maakt KPN zijn internetpakketten duurder, dochterbedrijven Telfort en XS4ALL volgen dit voorbeeld. Ook Ziggo maakte bekend de prijzen te verhogen per 1 juli. In ons onderzoek hebben we alle wijzigingen op een rij gezet. Zit je nog in een bestaand contract? Dat betekent dat je contractvrij bent met deze prijsverhogingen. Vergelijk nu en stap gemakkelijk gratis over!
 
Simpel komt als beste uit de test [advertorial]
Simpel is met een 8,5 uitgeroepen tot Beste uit de Test van alle mobiele providers in Nederland. Het is de eerste keer dat een budget-provider de kwaliteitslijst aanvoert! Ben jij benieuwd waarom Simpel heeft gewonnen?
 
 
Sim only: goed of goedkoop?
Bij Bellen.com houden we van vergelijken: we zoeken altijd naar de goedkoopste en het liefst ook meteen de beste deal. Welke provider komt nu als eerste over de streep? En is de voordeligste ook de beste?
Column: Hup, aan de slag met 5G
De mobiele netwerken in Nederland zijn de allerbeste van de wereld. Wat klagen we dan, vraagt Erwin Boogert zich af. Hoe zorgen we ervoor dat we de rest van de wereld voorblijven en het allerbeste netwerk houden?
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Wij bellen niet zomaar op of aan!
Ook gebeld door Gaslicht.com terwijl je in het Bel-me-niet Register staat? Laat het ons weten. Opdringerige verkopers stellen zich met eenzelfde soort bedrijfsnaam voor, maar dat zijn wij beslist niet! Veilig overstappen? Gebruik dan onze energievergelijker.
 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube