Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Op paasvakantie met de auto - Wat als?
Met Pasen gezellig een weekendje naar de kust of naar de bossen? Maar wat als je onderweg strandt langs de weg of een aanrijding krijgt? Wij geven je 5 tips om je weekend in zo’n geval niet te laten verpesten! Wil jij zeker zijn van een goede dekking onderweg? Gebruik onze vergelijker en vind de beste verzekering voor jou!
 
 
Samenwonen en samen verzekeren
Ga je samenwonen of trouwen dan voeg je vaak twee huishoudens samen. Voor die tijd heb je waarschijnlijk allebei je eigen verzekeringen en kan het zijn dat je dubbel verzekerd bent. Je moet daarom het nodige regelen of veranderen, maar lastig is dat niet.
 
Top 5 brandoorzaken in Nederland
Bij Pasen denk je aan paasvuren. Gelukkig worden paasvuren nooit ontstoken in de buurt van huizen, maar er zijn andere gevaren die wel voor brandgevaar zorgen. Vaak hebben deze huisbranden dezelfde oorzaken.
Informatie zorgverzekering moet beter
Zorgverzekeraars moeten informatie over zorgverzekeringen begrijpelijker en beter vindbaar maken, aldus het NZa. De info is te onduidelijk en ondoorzichtig. Benieuwd wat er precies verbeterd moet worden?
     
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Aflopend telefoonabonnement?
Loopt je telefoonabonnement bijna af en kun je de weg moeilijk vinden in de jungle van aanbiedingen en stunts? Eén ding is zeker: sim only abonnementen zijn het voordeligst. En een betrouwbare en overzichtelijke plek om ze met elkaar te vergelijken is Bellen.com, al ruim 20 jaar!
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube