Je kunt je geld maar één keer uitgeven dus waarom teveel betalen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie


Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Nieuwe abonnementen KPN, T-Mobile en Vodafone
De grootste 3 providers hebben de afgelopen weken hun abonnementen aangepast. Een opvallende wijziging is de verhoging van het aantal MB's voor hetzelfde geld. In ons onderzoek hebben we alle wijzigingen op een rij gezet, ben je benieuwd wat dit inhoudt voor jou? Gebruik dan onze vergelijker en zie direct welke invloed het heeft op jouw nieuwe abonnement!
 
Waar moet je op letten bij Alles-in-1?
Steeds meer mensen maken gebruik van een Alles-in-1 abonnement. Hierbij krijgen wij veel vragen als welke internetsnelheid heb ik nodig? En ben ik verplicht vaste telefonie te nemen? Met onze tips maak je de juiste keuze!
MWC: Smartphone trends voor 2019
Ook dit jaar hebben smartphonefabrikanten het Mobile World Congress in Barcelona aangegrepen om nieuwe smartphones te presenteren. Wij waren erbij en hebben alle trends voor 2019 op een rij gezet!
 
Bespaar via Gaslicht.com
 
Betaal niet teveel voor energie!
De cijfers van Gaslicht.com van de hogere energierekening klopten wel! Ook het CBS heeft berekend dat een gemiddeld huishouden dit jaar ruim €330 meer kwijt is aan energie. Een goede reden om nu je contract erbij te pakken! 
 
 
 
Column: De roze bril die 5G heet
Richtingloos. Dat woord schiet Erwin Boogert te binnen bij het nieuws over het MWC. Ook over 5G heeft hij een duidelijke mening. '5G bestaat niet. Het is er niet en het zal nog jaren duren voordat het op grote schaal commercieel is uitgerold.' Wat het wel is?
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube