Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Autoverzekering van Allsecur met 50 euro cashback
Het nieuwe jaar is weer begonnen, de perfecte tijd voor het vergelijken van je autoverzekering! Exclusief via Poliswijzer ontvang je nu een cashback van 50 euro op de autoverzekering van Allsecur. Vergelijk gemakkelijk alle autoverzekeringen. Is de Allsecur autoverzekering de beste keuze voor jou? Dan profiteer je direct van de 50 euro cashback!
 
 
Op vakantie? Beveilig je huis!
Inbrekers willen geen pottenkijkers, dus zoeken ze onopvallende plekken om jouw huis binnen te komen. Dat doen ze het liefst via de achterdeur of via het raam op de benedenverdieping. Wil jij je huis beter beveiligen?
 
Sponsort de fiscus Tesla en Jaguar?
De politiek wil af van auto's op fossiele brandstoffen en elektrische auto's zijn het alternatief. Om dit te stimuleren wordt er subsidie gegeven. Tot 2019 is dit geld alleen bij de rijkere Nederlanders terecht gekomen.
Zorgverzekering op vakantie
Als je in Nederland blijft, is de dekking van de zorgverzekering voor velen vanzelfsprekend en niet spannend, maar wel voor een buitenlandse vakantie. Hoe zit het met wintersport? En wat is hierin de rol van de reisverzekering?
     
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Gratis Energiespreekuur
Dinsdag 19 februari houden De Telegraaf en DFT Geld weer een gratis Energiespreekuur. Gaslicht.com doet hier voor het 8e jaar aan mee. Je kunt uiteenlopende vragen over energie per e-mail voorleggen aan de experts, waaronder onze Ben Woldring van Gaslicht.com.
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube