Goede voornemens voor 2019? Meer sporten en gezonder leven bijvoorbeeld? Stap voor 1 januari over via Poliswijzer.nl en krijg een gratis proefles bij een personal trainer. Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Verzekering vergelijken? Zo gepiept!
Poliswijzer helpt je fit en gezond het nieuwe jaar in!
De feestdagen staan voor de deur en dat houdt in dat er weer lekker gegeten en gedronken mag worden. Nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meer sporten en gezonder leven bijvoorbeeld? Wij helpen je een handje. Stap voor 1 januari over via Poliswijzer.nl en krijg een gratis proefles bij een personal trainer. Dus nu geen smoesjes meer!
   fffgadsdsf
 

Als je dan toch 2019 fit gaat starten...
Check de top-5 met € 885 eigen risico en minimaal 75% Vrije ziekenhuiskeuze

maandbedrag:
€ 83


maandbedrag:
€ 87

maandbedrag:
€ 89


maandbedrag:
€ 89

maandbedrag:
€ 92


Eigen risico verhogen, kan dit uit?
 
Goedkoper uit zonder collectieve zorgverzekering
Heb je ook een collectieve zorgverzekering? Dan betaal je in 2019 waarschijnlijk zelf je eigen korting. Terwijl je goedkoper uit bent met een individuele zorgverzekering.
Krijg 20 euro shoptegoed via Poliswijzer.nl
Stap over via Poliswijzer.nl en vink aan een ABOUT YOU kortingsvoucher te willen ontvangen. Hij ligt voor je klaar, maar wacht niet te lang...
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Energierekening stijgt 360 euro
Stijgende tarieven en belastingverhogingen drijven de energierekening in 2019 omhoog. Nu is het moment om te vergelijken! Krijg 20 euro shoptegoed van ABOUT YOU bij je overstap.
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube