Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
De goedkoopste mobiele provider is...
De winnaar is provider Simpel! Voor maar 9 euro per maand scoor je al een sim only als je zo'n 130 minuten belt per maand en 2 GB aan data verbruikt. Een koopje! Ook providers Ben, Tele2 en hollandsnieuwe komen voor in het rijtje met voordeligste providers. Bekijk de uitslag en stap simpel over als je wilt besparen. 
 
 
Wie is de beste alles-in-1 provider?
KPN is de 'Beste alles-in-1 provider'. Dit blijkt uit testresultaten van een consumentenpanel van de Consumentenbond. Ook op mobiel gebied scoort KPN het hoogst. Benieuwd naar de resultaten?
 
Is jouw toestel wel goed beveiligd?
Geen schermvergrendeling ingesteld en geen unieke wachtwoorden? Niet slim. Dieven kunnen dan direct inbreken op jouw toestel. Zo zien ze eenvoudig vertrouwelijke informatie. En pas op, want jouw gegevens zijn geld waard! Hoe beveilig je jouw smartphone?
Simyo bundels in prijs verlaagd [advertorial]
De meest populaire internetbundels van Simyo zijn tijdelijk in prijs verlaagd! Zo kost een 100 min + 1 GB bundel nu slechts 10 euro. De actie loopt tot en met 31 december 2018. Benieuwd naar de andere deals?
 
Column: tijd van telefonie en televisie is voorbij
Televisiekijken en bellen via internet is fors  toegenomen. Meer dan de helft van de Nederlanders kijkt en belt inmiddels via internet. Kunnen we niet meer zonder?
 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
De zorgpremies zijn bijna bekend!
Het zorgseizoen barst bijna los, want de premies zijn 12 november bekend! Check of je nog goed zit met je huidige verzekering óf dat je beter kunt overstappen. Zet alvast de wekker zodat je op tijd herinnerd wordt. 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube