Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Roaming buiten de EU - daar gaat je vakantiegeld!
Vakantieplannen naar het buitenland? Je kunt jouw mobiele abonnement in de EU net zo gebruiken als ‘thuis’ in Nederland zónder extra kosten. Maar, niet alle Europese landen horen bij de EU en in 'de rest van de wereld' betaal je fors meer. Wat rekent jouw aanbieder en in welke landen? Wij bereiden je voor.
 
 
Advertorial - Ik ga op reis in de EU en neem mee: sim only
Of je deze zomer nou gaat feesten op Ibiza of eilandhoppen in Griekenland; met een sim only van KPN kun je overal in de EU voordelig bellen, Whatsappen en Tinderen zónder extra kosten. 
 
Hoe snel is internet op je mobiel?
Simyo heeft recent de maximale internetsnelheid verhoogd van 150 Mbps naar 225 Mbps. Is dat veel en hoe zit het met de 4G-snelheid van andere providers?
 
 
Binnenkort Eredivisie bij bol.com?
Er is zat tv op televisie, ook als je je televisieabonnement opzegt. Dat beweert Erwin Boogert in zijn nieuwe column. Misschien duurt het niet eens zo lang voordat je Ziggo opzegt, omdat...
Slecht bereik; wat zijn je rechten?
Je toetst het telefoonnummer in, maar krijgt geen overgangstoon...Geërgerd kijk je op je scherm en ziet hooguit één dekkingsstreepje. Is minder of geen bereik reden tot ontbinding van je contract? 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Bespaar ook op energie na 1 juli
De energiekosten zijn weer gestegen per 1 juli. Heb je een onbepaalde tijd contract dan kan dit een verhoging tot 72 euro betekenen! Bespaar daarom ook na 1 juli op je energie. 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube