Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Torenhoge kosten na schade? Voorkom het nu! 
Er zijn heel wat vergelijkingssites voor autoverzekeringen die jou willen helpen aan een goedkope premie. Maar geen van deze sites kunnen je laten zien wat de gevolgen zijn voor je premie als je onverwacht toch een keertje schade rijdt. Wij van Poliswijzer.nl kunnen dat wel, check het snel!
 
 
Betaal je niet blauw aan autopremies
Alleen al in 2016 is de autopremie tot 20% verhoogd. Ook vorig jaar stegen de premies fors. Wat is daarvan de oorzaak? Nog veel belangrijker: hoe kom je aan een goed betaalbare autoverzekering?
 
Zwarte doos in de auto? Moet dat?
Alle auto's in Nederland moeten volgens verzekeraars een elektronische zwarte doos krijgen. De zogenoemde Event Data Recorder (EDR). Handig om bij schade de EDR uit te lezen. Er zijn voordelen, maar hoe zit het met de privacy?
Beginnende bestuurder?
Wie nog geen schadevrije jaren op naam heeft betaalt meer premie. Een beginnende bestuurder heeft namelijk nog niet de kans gehad om goed rijgedrag aan te tonen. Wij vertellen je hoe jij jezelf toch goedkoop kunt verzekeren!
     
 
17% van de autoschades zorgt voor een relatiecrisis
Bij autoschade voel je gelijk een pijnscheut door jouw portemonnee, maar misschien ook wel in je hart. Maar liefst 17% van de autoschades zorgt namelijk voor een relatiecrisis. De vijf meest geclaimde schades hebben wij voor jou verzameld.
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Vast internet wordt duurder
Let op! We gaan meer betalen voor vast internet. Ook hebben verschillende providers zenderwijzigingen doorgevoerd. Hoogste tijd dus om weer eens te vergelijken en te besparen op jouw internetabonnement.
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube