Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Gaslicht.com - de onafhankelijke energievergelijker
Overstappen na de winter verstandig?
Na een ijzige kou is de lente er toch echt en kan de thermostaat wat lager. Na een periode met hoge energiekosten vraagt u zich misschien af of deze ook omlaag kunnen. Overstappen naar een goedkope energieleverancier, maar is dat zo vlak na de winter wel verstandig? Gaslicht.com legt uit dat het eigenlijk niks uitmaakt. 

 

Top 5 goedkoopste energiepakketten

verwacht voordeel:
€ 279

welkomstpremie:
€ 165

verwacht voordeel:
€ 268

welkomstpremie:
€ 185

verwacht voordeel:
€ 263

welkomstpremie:
€ 235

verwacht voordeel:
€ 245verwacht voordeel:
€ 245

welkomstpremie:
€ 110

 
 
Loop geen 373 euro mis
Een flink deel van uw energierekening bestaat uit belastingen. Gelukkig krijgt u jaarlijks een deel terug in de vorm van 'vermindering energiebelasting'. In 2018 een bedrag van 373 euro, dat sommigen onnodig mislopen.
 
Controleer de jaarafrekening: 5 tips!
Ook moeite met het begrijpen van uw energierekening? Met deze tips kunt u zelf gemakkelijk uw energienota op de belangrijkste punten controleren, zodat u niet teveel betaalt.
Hoe duurzaam is uw leverancier?
Is uw energieleverancier duurzaam en draagt het contract dat u kiest wel bij aan een schoner milieu in Nederland? Wij zijn op onderzoek uitgegaan...

Pizza-avond bij Gaslicht.com
"Het was leuk om er bij te zijn en samen te brainstormen" en "De pizza smaakte heerlijk". Zomaar wat reacties van deelnemers uit onze vorige sessie in 2017. Komt u dit jaar ook om uw ideeën te vertellen?
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Voor- en nadelen elektrische auto
Rijdt u elektrisch of bent u van plan een elektrische auto aan te schaffen? Lees de voor- en nadelen en druk de kosten door te kiezen voor de goedkoopste autoverzekering via Poliswijzer.nl.
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook     Youtube