Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Combinatievoordeel vast-mobiel: niet altijd goedkoper
Steeds meer providers bieden gebundelde diensten aan waarbij je een combinatievoordeel krijgt. Is het een goeie zet, zo'n combipakket en ben je dan altijd goedkoper uit? Bellen.com zou Bellen.com niet zijn als je dat niet kunt vergelijken! Benieuwd hoe?
 
Nieuwe Bencompare-app volgende stap in vergelijken
We hebben dit jaar maar liefst 20 jaar ervaring met het maken van onafhankelijke vergelijkingssites zoals Bellen.com en Gaslicht.com. We zetten nu de volgende stap in vergelijken en het makkelijker maken van jouw administratie: Bencompare. De Bencompare-app, die op 16 januari 2018 officieel gelanceerd is, maakt vergelijken en overstappen makkelijker dan ooit. En, zoals je dat gewend bent van onze vergelijkers, deze dienst is gratis!
 
 
Nieuw: 4G in verschillende smaken
Films zonder bufferen. Netflixen zonder blokkerig beeld, muziek streamen zonder haperingen. Met 4G down- en upload je razendsnel grote bestanden. Hoe snel is het 4G netwerk nou echt? En kun je ook goedkoop, maar met minder snelheid gebruikmaken van het 4G netwerk?
Betaal jij teveel voor je mobiele abonnement?
Grote kans dat jij teveel betaalt voor je mobiele abonnement. Bellen.com vergelijkt elk kwartaal de goedkoopste abonnementen met toestel en sim only’s. Hieruit blijkt dat de prijs per MB gigantisch gedaald is in een jaar tijd! Zonde van het geld als jij nog steeds teveel betaalt.
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Energierekening weer omhoog

Energieleveranciers hebben per 1 januari hun variabele energietarieven gewijzigd. Dat doen ze elk halfjaar en dat zijn momenten waarop de servicedesk van Gaslicht.com overladen wordt met de vraag wanneer overstappen verstandig is.

 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube