Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk zorgverzekeringen
Je hebt nog 5 dagen de kans om tot €379 te besparen!

Heb je je zorgverzekering voor 2018 nog niet vergeleken? Wacht niet langer, vergelijk nu op Poliswijzer.nl en bespaar tot € 379 op jouw basisverzekering. Geef al je wensen eenvoudig aan en de voor jou perfecte zorgverzekering is het resultaat. Sluit nu je zorgverzekering af via Poliswijzer.nl en sport 1 maand gratis bij Basic-Fit. Wees er snel bij, de voorraad is beperkt!

Bespaar via Poliswijzer.nl
Bespaar ondanks de hogere energiekosten tot €237
De energierekening wordt in 2018 flink duurder gemaakt door de overheid en netbeheerders. Gelukkig kun je door over te stappen nog altijd tot honderden euro’s besparen. Dus ben je in 2017 nog niet overgestapt? Vergelijk nu de voordeligste energie aanbiedingen en stap over. Zo begin je het nieuwe jaar goed met een lagere energierekening. Dat is mooi meegenomen in de toch al dure decembermaand. Ben je onlangs al overgestapt? Dan heb je het al goed geregeld, vergeet niet 2 maanden voordat het contract afloopt opnieuw over te stappen om het voordeel vast te houden.
 
Vergelijk jouw zorgverzekering als een pro
Met deze 5 tips van Poliswijzer.nl is vergelijken en overstappen van zorgverzekering een fluitje van een cent. In 3 stappen vindt je de voordeligste zorgverzekering met de beste dekking! Overstappen is geen gedoe. Wij regelen je overstap en je oude polis wordt automatisch opgezegd.
 
Wij staan voor je klaar!
Kom je er niet uit en wil je advies? Maak dan gebruik van onze zorgexperts. Je kunt ze bereiken via:
Tel: 050-211 14 56
E-mail: info@poliswijzer.nl
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube