Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Jouw zorgverzekering 1-op-1 vergelijken
Wij hebben iets heel tofs voor je, waar we zelf echt mega-enthousiast over zijn! Bij ons heb je de unieke mogelijkheid zowel je basis- als aanvullende verzekering te vergelijken. Wil je weten of je huidige dekking ook goedkoper kan? Check het snel hieronder!
 
Fysiotherapie nodig in 2018?
Behandelingen bij de fysiotherapeut kun je maar beter verzekerd hebben. Wij hebben voor jou uitgezocht welke zorgverzekering het beste bij jou past als je 6, 12, 18 en 24 keer in 2018 naar de fysiotherapeut gaat. Beter nu goed verzekeren dan de kosten in 2018 zelf dragen.
Tandartskosten in 2018?
De rekening van de tandarts kun je bij de zorgverzekeraar neerleggen. Hier heb je wel een tandartsverzekering voor nodig. Door goed te vergelijken is de premie nog te overzien. Wij hebben uitgezocht welke verzekeraars een ruime dekking bieden tegen de laagste premie.
 
Eigen risico voor 2017 al op?
Heb je dit jaar het eigen risico al opgemaakt? Haal in 2017 nog medicijnen die je pas in 2018 nodig hebt. Volgend jaar gaan de kosten eerst weer van jouw eigen risico af. Dit kan ook met medische behandelingen. Je hebt het eigen risico bedrag nu toch al op. Profiteer daarvan!
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Ook besparen op energie?
Niet alleen op de zorgpremie maar ook op de energierekening kun je fors besparen. Stap over via Gaslicht.com en vind de beste deal. Doe het op het juiste overstapmoment! 
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube