Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Wie biedt het goedkoopste mobiele abonnement?
Bellen.com vergelijkt elk kwartaal de goedkoopste abonnementen met toestel en sim only’s. Daarnaast berekenen we iedere drie maanden het gemiddelde verbruik van de Bellen.com bezoekers. Benieuwd welke provider het voordeligst is voor die gemiddelde mobiele beller?
 
Wat gebeurde er de afgelopen tijd in telecomland?
Nu de bladeren vallen en de temperatuur daalt, is de vraag of de prijzen ook dalen. Is er nog nieuws onder de zon op het gebied van internetsnelheden en smartphones? Na het lezen ben je weer helemaal bij!
Column: Android, de rattenvanger van Hamelen
Android viert zijn tiende verjaardag. Erwin Boogert over het besturingssysteem: 'Gegroeid met de snelheid en kenmerken van een kwaadaardig gezwel'. Benieuwd wat hij hoopt wat Android gaat worden?
 
Qi - wat is dat?
Het zou zomaar een superfood kunnen zijn. Dat is het niet, wel super handig! Het is draadloos opladen en het is dichterbij dan dat je zou denken!
 
 
Providers moeten normale, minimale en maximale internetsnelheden melden
ACM stelt voor om de telecomproviders te verplichten, naast het vermelden van maximaal haalbare snelheden, ook de normale en de minimaal gegarandeerde snelheid te laten melden. Dat is het voorstel voor een nieuwe beleidsregel.
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Zorgverzekeringen 2018 vergelijken?
Vanaf 12 november zijn de nieuwe premies bekend en kun je weer vergelijken. Wel of niet aanvullend verzekeren? Laag of hoog eigen risico? Een gepuzzel, maar met onze gratis Poliswekker vol tips is het een fluitje van een cent!
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube