Online lezen
Gaslicht.com
Facebook   Twitter   Google Plus
de onafhankelijke energievergelijker
Prinsjesdag 2017: energierekening weer omhoog
Voor een gemiddeld huishouden met een jaarverbruik van 3500 kWh stroom en 1500 m3 gas betekenen de plannen een verhoging op de energierekening van zo'n 63 euro op jaarbasis. Besparen kan nog steeds door ieder jaar over te stappen op een 1-jarig contract met vaste tarieven.

 

Top 5 goedkoopste energiepakketten

verwacht voordeel:
€ 344

welkomstpremie:
€ 195

verwacht voordeel:
€ 343

welkomstpremie:
€ 275

verwacht voordeel:
€ 336

welkomstpremie:
€ 255

verwacht voordeel:
€ 329

welkomstpremie:
€ 250

verwacht voordeel:
€ 327

welkomstpremie:
€ 220

 
 
Hoe betrouwbaar zijn reviews op Gaslicht.com?
Wie een energieleverancier zoekt, kijkt vaak online wie de beste beoordelingen heeft. De Autoriteit Consument & Markt deed onderzoek en stelde richtlijnen op. Hoe zit het met de geverifieerde reviews op Gaslicht.com?
 
Vlog: Waar moet je op letten bij het overstappen
Bij het energie vergelijken moet u op een aantal aspecten letten. Het is belangrijk om appels met appels te vergelijken. Hiermee voorkomt u teleurstellingen achteraf. Rosanneke laat u weten waar u op moet letten tijdens het overstappen in deze vlog.
Is uw energierekening helder?
Sinds 1 juli 2017 moet uw energieleverancier een duidelijke en controleerbare energierekening toesturen. Wij zijn benieuwd of u dat heeft gemerkt als u uw jaar- of eindafrekening heeft ontvangen. We horen graag uw mening.

 
Zorgt slimme meter voor nauwkeuriger termijnbedrag?
Wie zonnepanelen op zijn dak plaatst, zijn huis isoleert of een warmtepomp aanschaft, gaat niet automatisch een lager termijnbedrag betalen voor gas en stroom. Zelfs als energieleveranciers via een slimme meter op afstand aflezen dat het verbruik daalt. Gaslicht.com zocht uit hoe energieleveranciers omgaan met data van slimme meters en welke mogelijkheden ze bieden om het maandelijkse termijnbedrag aan te passen.
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
 
Volle beurs? Leeg spaarvarken? Voor elk budget een telefoon
Of u nu veel geld te besteden hebt, of liever niet te veel geld uitgeeft, in onze Belwijzer vindt u altijd een goede deal! Met of zonder abonnement.
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Google Plus   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350