Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Youfone start met tv, internet en vast bellen
Sim only aanbieder Youfone begeeft zich op de vaste telecommarkt met een scherpe prijsstelling. Het basispakket is erg goedkoop, en vrij beperkt. Maar misschien daarom wel een schot in de roos. Youfone staat in ieder geval meteen op de eerste plaats in de vergelijking…
 
 
10 jaar iPhone – wat is er echt nieuw aan die iPhone X?

In september komen de iPhone 8 en 8 Plus op de markt, vanaf 27 oktober volgt het jubileumtoestel, de iPhone X. Wat kun je met dit nieuwe paradepaardje?

 
 
Zinderende zomer? Weinig wijzigingen mobiele pakketten

Op naar een zonnige herfst. Wat gebeurde er eigenlijk met de mobiele pakketten deze zomer? Weinig, maar niet helemaal niets. We hebben de veranderingen op een rijtje gezet!

 
Column: Beetje verliefd op nieuwe Nokia’s

Het voelt een beetje als die eerste grote liefde. Het is al jaren geleden dat je haar hebt gezien. Soms denk je terug aan die leuke momenten van verkenning en ontdekking.

 
 
ACM: 63 procent groei in mobiel dataverkeer

In 2016 werden minder sms’jes verstuurd, werd er meer mobiel gebeld en is het mobiel dataverbruik explosief toegenomen.​ Totaal werd er 185 miljard MB verbruikt, een stijging van meer dan 500% in vier jaar tijd.

 
 
ACM pakt misbruik dure 0900-informatienummers aan
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaat strenger optreden tegen misbruik van informatienummers die beginnen met 0900, 0906 of 0909 en de viercijferige nummers die beginnen met 18. Ook voert de toezichthouder een strengere aanvraagprocedure in voor deze nummers.
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Energierekening weer omhoog

Volgens Vereniging Eigen Huis betaalt een gemiddeld gezin volgend jaar 12% meer belasting. Met een overstap via Gaslicht.com bespaar je altijd.

 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube