Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Betaal niet te veel voor je mobiele abonnement
Nu de hoge roamingkosten in de EU zijn afgeschaft, is bellen en surfen op vakantie een stuk goedkoper. Maar hoe zit het met je mobiele abonnement, thuis en onderweg? Mogelijk heb jij een bundel die niet goed bij je verbruik past. En betaal je daardoor veel te veel. Zonde en niet nodig, nu maar liefst 5 providers grotere bundels tegen lagere prijzen aanbieden! Profiteer daar van, met onze Belwijzer maak je altijd de beste keuze.
 
Welke landen vallen onder de EU bij jouw provider?

Je mag sinds juni je Nederlandse bel- en internetbundel ook in Europa gebruiken zonder extra kosten. Toch zijn er verschillen in landen per provider. In welke landen kun je zorgeloos bellen en internetten met je mobiele telefoon?

 
Naar het buitenland bellen doet niet mee!

Bellen vanuit Nederland naar buitenlandse telefoonnummers (binnen de EU) valt buiten de nieuwe regulering. Roam like at home geldt dus alleen voor het verbruik in het buitenland. 

 
 
Besparen? Zet de Contractwekker

De Contractwekker voor internet, tv en vaste telefonie helpt je met herinneren, opzeggen, overstappen en.... besparen! Zo ben je altijd op tijd met overstappen! 

 
Internet en TV in binnen- en buitenland
Je hebt een tweede huis, bent veel onderweg in het buitenland met je caravan of camper of je hebt een vakantiehuisje in Nederland. Op deze plekken wil je natuurlijk ook gewoon kunnen internetten of televisie kijken.
 
 
Column: Die miljardenboete voor Android komt dichtbij
Het zou zomaar eens kunnen dat je Android-telefoon er deze kerst niet meer zo uitziet als vandaag. Erwin Boogert speculeert over een Europese monopoliezaak rondom Android.
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Ook na 1 juli loont overstappen!

Op 1 juli verhoogden energieleveranciers de variabele tarieven. Nog niet overgestapt? Stap snel over via onze vernieuwde gebruiksvriendelijke website Gaslicht.com.

 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube