Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Bij wie scoor je het goedkoopste sim only contract?
Elk kwartaal maken we een sim only vergelijking op basis van onze gemiddelde beller. Verbruik jij ook ongeveer 110 minuten, 10 sms’jes en 1200 MB per maand? Bekijk dan welke provider het voordeligst is. Heb je een ander verbruik? Ga dan zelf naar de Belwijzer en scoor het goedkoopste sim only abonnement.
Goedkoopste sim only »
 
 
Eindelijk net zoals thuis, einde EU roaming is nabij!
Vanaf 15 juni 2017 mag het gebruik van een mobiele telefoon in een ander EU land niets extra's kosten dan in het eigen land.​ Wat gaan de aanbieders doen en per wanneer? 
Wat is er al bekend? »
 
Column: Sudoku en de Bijbel als gevaarlijke binnendringers
We leven in een superspannende tijd waarin we ooggetuige zijn van technologische ontwikkelingen met gigantische impact. Het wordt tijd voor een pas op de plaats om na te denken over of en hoe gevaarlijk nieuwe apps kunnen zijn.
Lees de column »
Vlog: de handige verborgen trucs van WhatsApp
WhatsApp is niet alleen handig voor het versturen van berichten en foto's, je kunt er nog veel meer mee. In de vlog vertellen we je meer over de (verborgen) trucs!
Bekijk de vlog »
 
Dure smartphone? Sinds 1 mei BKR-registratie
Op zoek naar een bundel met de nieuwe Galaxy S8 of de iPhone 7? Let op, sinds 1 mei wordt er een BKR-registratie gemaakt bij telefoons op afbetaling die meer dan 250 euro kosten.
Meer weten? »
1 mei - Dag van de Aanpassingen
Op de Dag van de Arbeid was het druk in telecomland: zowel Ben als Youfone hebben acties aangepast, KPN en T-Mobile maakten wijzigingen bekend en de BKR registratie bij duurdere telefoons is van start gegaan.
Ben je voordeliger uit? »
Veel prijsverhogingen internet en tv
De afgelopen weken was er veel nieuws op het gebied van internet, bellen en tv voor 'thuis'. Veel prijsverhogingen de komende zomer, maar ook zenderaanpassingen en snelheidsverhogingen. Reden om te wisselen van provider?
We vertellen je meer »
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Youtube