Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Gaslicht.com - de onafhankelijke energievergelijker
Gaslicht.com meest betrouwbare energievergelijker
Wij hebben de meest betrouwbare energievergelijker op het gebied van duurzaamheid. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek naar 80 energievergelijkingssites. Met een 8,2 scoort Gaslicht.com het hoogste cijfer!

Top 5 goedkoopste energiepakketten

verwacht voordeel:
€ 247

welkomstpremie:
€ 160

verwacht voordeel:
€ 246

welkomstpremie:
€ 165

verwacht voordeel:
€ 245

welkomstpremie:
€ 170

verwacht voordeel:
€ 237

welkomstpremie:
€ 165

verwacht voordeel:
€ 227

welkomstpremie:
€ 215

 
Kent u EnergieFlex al?
EnergieFlex is een jonge innovatieve energiemaatschappij die goedkope tarieven, inzicht en overzicht biedt. Besparen op uw energiekosten? De enthousiaste medewerkers van EnergieFlex maken graag kennis met u!
Vlog: het maandelijkse termijnbedrag
Elke maand betaalt u een vast bedrag voor gas en stroom. Maar wie en wat bepaalt eigenlijk hoe hoog dat bedrag is? En wanneer is het slim om het bedrag aan te passen? Rita neemt u mee in de wereld van termijnbedragen.
 
Enkeltarief of dubbeltarief, wat is voordeliger?
Met een slimme meter kunt u bij de meeste energieleveranciers zelf kiezen of u tegen dubbel- of enkeltarief afgerekend wilt worden. Wat is slim in zo'n geval? Oftewel wanneer loont dubbeltarief? 
 
Wanneer vragen energieleveranciers een waarborgsom?
Energieleveranciers rekenen soms onterecht hoge waarborgsommen. En informeren consumenten slecht over de achterliggende motieven. Waarom vraagt een leverancier eigenlijk een waarborgsom en mag dat zomaar?
Zijn slimme energiemeters correct en nauwkeurig?
Zijn de slimme meters die netbeheerders installeren betrouwbaar? Begin maart 2017 hebben media aandacht besteed aan het onderzoek dat de Universiteit Twente hiernaar heeft gedaan. Veel consumenten zijn nu bezorgd of hun meter wel goed functioneert.
 
Algemene voorwaarden energiecontracten in begrijpelijke taal
Energieleveranciers hebben nieuwe algemene voorwaarden voor de levering van gas en stroom. Daarmee is het gedaan met de ingewikkelde voorwaarden.
 
Hot or not: een stukje windmolen of zonnepark kopen
Een eigen stukje windmolen kopen. Of investeren in zonnepanelen die niet op je eigen dak liggen. Steeds meer energieleveranciers bieden deze mogelijkheid. Welke opties heb je en wat zijn de voor- en nadelen?
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Een goedkoper internetpakket?
Zit u al jaren bij dezelfde internetprovider? Zonde! Bespaar door over te stappen. Check nu of het voordeliger, sneller en uitgebreider kan! 
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook     Youtube