Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Welke smartphones zijn gepresenteerd op MWC 2017?
Barcelona was vorige week de technologiestad van de wereld. Nieuwe toestellen werden gepresenteerd op het Mobile World Congress, het grootste evenement op het gebied van mobiele telefonie. Heb je niet alles meegekregen? Wij laten je graag zien welke nieuwe smartphones je kunt verwachten.
Naar de telefoons »
 
 
Hij is terug, de Nokia 3310
Nostalgie voor velen, de Nokia 3310 komt in een geheel nieuw jasje terug op de markt. Aangepast aan deze tijd: met kleurenscherm en camera, maar wél met het oude vertrouwde spelletje Snake.
Bekijk de nieuwe Nokia »
 
Wat zijn de voordelen van T-Mobile thuis?
T-Mobile is 15 februari gestart met T-Mobile Thuis. Wij, als vergelijkingsdeskundigen, zetten de pakketten van T-Mobile Thuis op een rij. Wat zijn de voordelen ten opzichte van andere prijsvechters?
Bekijk de vergelijking »
Column: Verkiezingen ontkennen onze digitale wereld
De aanstaande verkiezingen voor de Tweede Kamer laten duidelijk zien dat de politiek geen oog heeft voor een belangrijke leefwereld van haar electoraat: internet. Dat is volgens columnist Erwin Boogert niet alleen jammer, maar ook tegen het gevaarlijke aan. 
Lees de column »
 
Vlog: Goeie zet, zo'n combipakket?
Vier halen en in één keer betalen. Dat kan met een quad play pakket. Maar wat is het? Het is een combinatiepakket met daarin vast internet, tv, vaste telefonie en een mobiel abonnement. Het leuke hiervan is, je krijgt korting, extra zenders en andere voordelen! Er zijn ook providers die korting en andere extra's bieden als je je mobiele abonnement combineert met internet, internet & tv en internet & bellen.
Bekijk de vlog »
 
Robin Mobile: voorschot op nieuwe roamingregels
Robin Mobile heeft op 1 februari de roamingkosten afgeschaft binnen de EU. Dat betekent niet alleen in Nederland onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een vast bedrag per maand, maar ook in andere EU-landen.
Wat houdt dat in? »
 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Zoek, vergelijk en boek een hotel!
Ben je op zoek naar een goedkoop hotel en wil je zeker weten dat je niet teveel betaalt? Op Lookingforbooking.com zoek, vergelijk en boek je hotels voor de beste prijs!
Zoek hotels »
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Google Plus   Youtube