Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Bellen.com - Onafhankelijk advies, de beste keuze
T-Mobile start prijzenoorlog met Go Unlimited EU
Vanaf 16 januari kun je bij T-Mobile voor € 35 per maand onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten in Nederland en de EU. Dat is ruim de helft goedkoper dan zulke bundels nu kosten. Hiermee is de provider ‘de enige echte’ met een betaalbaar mobiel abonnement zonder addertjes. Het is 1 van de 5 nieuwe abonnementen waarmee T-Mobile een prijzenoorlog wil beginnen. Zullen andere providers volgen?
Vergelijk 4g bundels »
 
Wie is de goedkoopste provider?
Bel je niet veel en verbruik je zo’n 1 GB per maand, dan kun je al een abonnement krijgen voor 10 euro per maand. Benieuwd naar de goedkoopste providers voor sim only of abonnement met toestel?
Naar de sim only vergelijker »
Smartphone op afbetaling = krediet
Ben je van plan een mobieltje met abo aan te schaffen? Dan moet het zichtbaar zijn dat je de smartphone op afbetaling koopt en een krediet afsluit. De AFM houdt toezicht op deze regels, die gelden sinds 1 januari.
Wat betekent dit? »
 
 
De eindstrijd in Telecom is begonnen
De nieuwe tarieven van T-Mobile zijn een steen in het water op de telecommarkt volgens onze columnist Erwin Boogert. ‘2017 is gelukkig nog lang en is spannend begonnen’
Lees de column »
 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
Ook na 1 januari overstappen van energieleverancier
Energieleveranciers hebben per 1 januari hun variabele energietarieven gewijzigd. Dat doen ze elk halfjaar en dat zijn momenten waarop de servicedesk van Gaslicht.com overladen wordt met de vraag wanneer overstappen verstandig is.
Naar de vergelijker »
Bespaar ook op
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Google Plus   Youtube