Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Bespaar op je zorgverzekering, niet op je gezondheid!
Gemiddeld gaan we volgend jaar bijna € 100 meer betalen voor een zorgverzekering. Tenzij je in actie komt en een betere zorgverzekering kiest voor een lagere prijs. De onderlinge verschillen zijn groot en vergelijken loont daarom meer dan ooit! Stap nu over en ontvang gratis een jaar lang toegang tot Telegraaf.nl of één van de andere gratis welkomstcadeaus!
 
Bespaar via prijsvechterslabel van je zorgverzekeraar
Bij welke verzekeraar ben je nu het beste uit en wie hoort bij wie? Lees het en bespaar door over te stappen naar het prijsvechterslabel van je zorgverzekeraar!
Bespaar nu »
Vrijwillig eigen risico, doen of niet?
In 2017 bedraagt het eigen risico weer € 385. De korting die je ontvangt bij een verhoogd eigen risico van € 885 varieert per verzekeraar en loopt op tot € 300. Wanneer is het verstandig het eigen risico te verhogen?
Doen of niet? »
Heeft een aanvullende zorgverzekering zin?
Wanneer heeft een aanvullende zorgverzekering zin? En welke verzekeraar heeft de beste vergoedingen? De bedragen lopen flink uiteen. Hoe zit het bijvoorbeeld met fysiotherapie, tandartskosten of orthodontie? Poliswijzer.nl helpt je met een handig overzicht van diverse behandelingen en wat zorgverzekeraars wel en niet vergoeden.
Lees meer »
"Klagen helpt niet, overstappen wel!" 
Trouw zijn is op zich natuurlijk een prima eigenschap. Maar van trouw zijn aan een zorgverzekeraar wordt maar één partij blij: de verzekeraar. Als consument moet je niet achterover leunen, maar zelf in actie komen! Hoe doe je dit? Ben Woldring vertelt hierover enthousiast in ons nieuwe uitgebreide magazine!
Naar het magazine »
 
 
Wij staan voor je klaar!

Kom je er niet uit en wil je advies? Maak dan gebruik van onze zorgexperts. Je kunt ze bereiken via:
Tel: 050-211 14 56
E-mail: info@poliswijzer.nl

 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Welkomstpremie of korting bij Gaslicht.com
Niet alleen de zorgpremie, ook de energierekening gaat op 1 januari omhoog, maar hier kun je iets aan doen. Stap over via Gaslicht.com en vind de beste deal. Doe het op het juiste overstapmoment! 
Naar de Energievergelijker »
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Google Plus   Youtube