Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Bellen.com
Ben
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Column: 2017 wordt een spetterend telecomjaar
Sinterklaas is het land uit en kerst staat voor de deur. Het nieuwe jaar staat alweer te trappelen! 2017 wordt zonder twijfel een bijzonder jaar voor de telecombranche. Wat gaat er allemaal gebeuren volgens columnist Erwin Boogert?
Lees de column »
 
 
Vlog: Hoe lang is je prepaidtegoed houdbaar?
Prepaid tegoed heeft een bepaalde geldigheidsduur. Dit verschilt per provider. Soms vervalt het tegoed als je niet binnen het gestelde termijn opwaardeert. Wat zijn de gevolgen?
Bekijk de vlog »
 
Simyo en Galaxy Edge populair
Welke provider en smartphone zou jij aanbevelen? Uit onderzoek blijkt dat consumenten het meest tevreden zijn over Simyo en de Samsung Galaxy S7 Edge. Benieuwd naar de andere scores?
Naar de test »
BKR van invloed op afsluiten telefoonabonnement
Wist jij dat providers een check doen bij het BKR om te kijken of een klant in staat is om ook in de toekomst de telefoonrekening te betalen? En wat daarvan de gevolgen zijn?
Lees meer »
 
XS4ALL introduceert Compleet-aanbod
Ben je internetklant bij XS4ALL en heb je een mobiel abonnement bij KPN? Dan kun je profiteren van korting, gratis zenders, dubbel zoveel data en gratis onderling bellen.
Naar de voordelen »
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Welkomstcadeau bij Poliswijzer.nl
De zorgpremies gaan op 1 januari gemiddeld 7,5% omhoog, maar hier kun je iets aan doen. Stap over en vind de polis die het beste bij je past. Wees er snel bij want tot 20 december ontvang je een gratis welkomstcadeau!
Naar de zorgvergelijker »
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Energie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
  Twitter   Facebook   Google Plus   Youtube