Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen?  Klik hier voor de online versie
Gaslicht.com
Ben
Gaslicht.com - de onafhankelijke energievergelijker
Wacht niet tot 1 januari met vergelijken!
1 januari is alweer in zicht. Dat betekent dat energietarieven én premies van zorgverzekeringen veranderen. De prijzen gaan stijgen… Veel mensen trekken in deze periode tijd uit om hun energiecontract en zorgpolis te vergelijken. Slim, want overstappen van energieleverancier en zorgverzekeraar levert gemiddeld een besparing op van 600 euro! Wacht niet tot 1 januari, maar vergelijk nu.

 

Top 5 goedkoopste energiepakketten

verwacht voordeel:
€ 296

welkomstpremie:
€ 230

verwacht voordeel:
€ 292

welkomstpremie:
€ 250

verwacht voordeel:
€ 290

welkomstpremie:
€ 230

verwacht voordeel:
€ 287

welkomstpremie:
€ 300

verwacht voordeel:
€ 269

welkomstpremie:
€ 195

 
Slim energie besparen met ENGIE en Nest [ADVERTORIAL]
Energie besparen gaat vanzelf. De Nest Learning Thermostat denkt met u mee en past zich aan op uw ritme. Bovendien wordt hij gratis voor u geïnstalleerd bij een contract van ENGIE. Zo profiteert u ook direct van scherpe tarieven en standaard groene energie!
Zo komt uw termijnbedrag tot stand
Hoe bepaalt de energieleverancier wat u per maand betaalt aan gas en stroom? Wat zit er wel en niet in verrekend? En wanneer is het slim om het termijnbedrag (voorschot) aan te passen? Gerjanne neemt je mee in de wereld van termijnbedragen.
 
Vlog: wacht niet met overstappen tot 1 januari
Het is bijna 1 januari en dat betekent dat de variabele energietarieven gaan veranderen. Marion legt uit waarom je niet moet wachten met overstappen tot het nieuwe jaar!
 
 
Twijfel over juistheid energierekening? 
Heeft u het gevoel dat uw energierekening niet klopt? Het zou best kunnen dat uw energieleverancier een foutje maakte. Maar liefst 10% van de onderzochte jaar- en eindafrekeningen bevat onjuistheden, blijkt uit onderzoek van Gaslicht.com.
 
 
Maak kennis met het Gaslicht.com team
Benieuwd met wie u eigenlijk telefoneert bij Gaslicht.com? Of wie er voor zorgen dat onze Energievergelijker up to date blijft? Anniek stelt u graag voor aan ons team.
 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
Zorgverzekeringen vergelijken 
Overstappen van zorgverzekering ingewikkeld? Niet als u de feiten en fabels hoort van Ben Woldring en zorgpremies vergelijkt op onze zustersite Poliswijzer.nl.
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Google Plus   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350