a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
September 2016
Beste abonnee,

Goed nieuws! Nog twee nachten slapen en dan liggen de nieuwe parels van Apple in de Nederlandse winkels. Wat zijn de verrassingen? Nieuwe abonnementen zijn er bij KPN en Ziggo, met leuke extra's! Dat en meer lees je hieronder.
Mobiele telefonie
KPN-abonnementen 'gratis' in EU te gebruiken
KPN introduceert 26 september zes nieuwe mobiele abonnementen, waarmee klanten in de hele EU mobiel kunnen internetten, bellen en sms’en. Gebruikers kunnen zestig dagen per jaar in de EU roamen uit de eigen bundel zonder extra kosten.

» Bekijk de abonnementen 
Twitter Facebook
Wat is nieuw aan de iPhone 7?
Apple heeft de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd. Het design blijft grotendeels hetzelfde, maar binnenin zit flink wat vernieuwing. Vooral wat betreft de camera. De iPhone is waterbestendig, beschikt over stereo-speakers en heeft een langere batterijduur. 

» En wat nog meer?
Twitter Facebook
Duo: Google lanceert haar eigen videobel-app
Met de introductie van Google's eigen videobel-app volgt de zoekgigant de andere grote partijen die al soortgelijke diensten aanbieden, zoals FaceTime en Skype. Opvallend aan de nieuwe dienst is dat de video al start voordat er is opgenomen, door de 'knock knock'-functie.

» Meer over de app
Twitter Facebook
Pokémon Go beschikbaar op de Apple Watch
Fans opgelet! Pokémon Go komt beschikbaar op de Apple Watch. Dat is bekendgemaakt tijdens de Apple-keynote. Met de app kun je zien welke Pokémon er allemaal dichtbij zijn terwijl je loopt, zodat je niet meer constant je iPhone open hoeft te hebben.

» Naar de Apple Watch
Twitter Facebook
Column: We verdrinken, er is te veel data!
Elektronicabeurs IFA in Berlijn liet zien dat ons hele huishouden op internet aangesloten raakt. Van koelkast tot horloge en van verlichting tot stofzuiger en voordeur. We raken overspoeld met data. Het wordt te veel. We hebben hulp nodig, aldus Erwin Boogert.

» Lees de blog
Twitter Facebook
Internet
Video: bij wie kijk je voordelig Eredivisie?
Kun jij vanaf de maand september spotgoedkoop Eredivisie voetbal kijken of ben je de dupe geworden van de keiharde strijd tussen aanbieders en de sportzender? De ontwikkelingen rondom het uitzenden van de voetbalzender waren trending de afgelopen weken. Wie biedt wat en voor welke prijs?

» Bekijk de video
Twitter Facebook
Prijssnelheidstest september
Wil je een hogere snelheid dan je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 7 september de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Naar de uitslag
Twitter Facebook
Check je downloadsnelheid met Netflix-app
Is je internetsnelheid hoog genoeg om een film of serie te streamen? Met de nieuwe app Fast van Netflix kun je nu eenvoudig je downloadsnelheid meten. De dienst is gratis beschikbaar, ook als je geen lid bent van Netflix.

» Hoe werkt het? 
Twitter Facebook
Nieuwe Ziggo-abonnementen met gratis tablet
Ziggo biedt nieuwe abonnementen genaamd Ziggo Basic en Voordeelpakket. De Internet + TV pakketten hebben een vaste prijs van 39,95 euro per maand. Bij het voordeelpakket krijg je een gratis tablet. Daarnaast kun je bij de andere pakketten kiezen voor een actie van 3 maanden voor 34,95 of een gratis tablet.

» Bekijk de acties
Twitter Facebook
Lange internetstoring, recht op vergoeding?
Je start je modem opnieuw op, trekt de stekkers gefrustreerd in en uit het kastje, maar zonder resultaat. Het internet komt niet op gang. Je hebt te maken met een landelijke internetstoring en zit urenlang zonder internet. Heb je dan ook recht op een vergoeding?

» Compensatie? 
Twitter Facebook

nr.1 Youfone
250 min/sms + 1 GB maand
€ 10,83

nr.2 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms
1 jaar
€ 13,37

nr.3 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms
1 jaar
€ 13,83

nr.4 Youfone
Onbeperkt min/sms + 1 GB maand
€ 15,83

nr.5 hollandsnieuwe
1500 MB/min/sms
1 jaar 
€ 15,83
nr.1 Samsung
Galaxy S7 32GB
Samsung Galaxy S7 32GB vanaf:
€ 28,50 p/mnd


Meer Samsung
nr.2 Apple
iPhone 6s 64 GB
Apple iPhone 6s 64 GB vanaf:
€ 36,96 p/mnd


Meer Apple
nr.3 Apple
iPhone 7 32GB
Apple iPhone 7 32GB vanaf:
€ 33,92 p/mnd


Meer Apple
Ben sim only
Maandelijks opzegbaar! 300 min/
1000 sms met 1000 MB voor
€ 9 p/mnd

T-Mobile sim only € 23 p/mnd
3 GB + 120 min in NL & EU. Contractduur 2 jaar.

Robin Mobile onbeperkt sim only
Maandabonnement met ÉCHT onbeperkt MB's & minuten. €9,95 korting. 
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.