a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
juli 2016
Beste abonnee,

Behoor jij ook tot de meerderheid van vakantiegangers die niet zonder mobiel internet kan in het buitenland? Met de 5 tips is een billshock gelukkig niet meer nodig. Deze maand ook aandacht voor hoe kinderen kunnen leren programmeren en waarom dat van groot belang is.
Mobiele telefonie
Overal goedkoop internet in het buitenland
De smartphone kan ondanks de verlaagde roamingtarieven soms nog duur uitpakken, ondanks goedkope buitenlandbundels. Om toch overal, met name buiten de EU, toegang tot internet te hebben, zou je een een zogeheten mifi-router kunnen kopen of huren. 

» Wat is het en wat zijn de kosten?
Twitter Facebook
Aanscherping gedragscode sms-diensten
Het gebeurt nog steeds. Zonder dat je het door hebt, ben je aangemeld voor een betaalde sms-dienst. En de kosten daarvan kunnen flink oplopen. Gelukkig is een slimme oplossing voor misbruik bedacht.


» Wat houdt deze aanscherping in?
Twitter Facebook
Column: een mooie tijd om kind te zijn
Programmeren in computertaal kan zo eenvoudig zijn als spelen met blokken of een vreemde taal leren. Als er een tijd was waarin dat superspannend is om te leren dan is het nu wel. Ook hier geldt: beter jong geleerd dan oud gedaan.


» Meer weten?
Twitter Facebook
KPN wijzigt buitenlandbundels
KPN heeft sinds 1 juni nieuwe buitenlandbundels voor gebruik in EU landen. De prijs, geldigheid en samenstelling van alle bundels is veranderd en diverse bundels zijn verdwenen. Net als Tele 2 onlangs geeft ook KPN nu gratis 100 MB binnen de EU. Ben je nu goedkoper uit met zo'n EU-bundel?

» Bekijk de nieuwe prijzen
Twitter Facebook
Databundels Youfone vernieuwd 
Sim only provider Youfone heeft haar aanbod veranderd en lijkt zich te gaan richten op grotere databundels met hogere snelheden. Welke bundels zijn nieuw en welke zijn verdwenen?


» Bekijk de nieuwe bundels
Twitter Facebook
Telfort vernieuwt mobiel aanbod
Telfort heeft haar abonnementen flink aangepast. Het nieuwe aanbod bestaat uit vijf kant-en-klare bundels. Sinds 4 juli is het niet meer mogelijk om zelf een abonnement samen te stellen. Daarnaast zit er nu standaard gratis 4G in de databundels, is je tegoed 3 maanden houdbaar en bel je na 10 minuten gratis. Uit welke bundels kun je nu kiezen?

» Bekijk de wijzigingen
Twitter Facebook
Vakantiebellen? Billshock niet nodig
Dankzij Neelie Kroes hoef je daar niet meer bang voor te zijn. Althans, als je vakantiebestemming een EU-land is. Ga je naar een land buiten Europa dan is het nog steeds oppassen geblazen. Met deze 5 tips blijf je betaalbaar up-to-date en vier je een fijne sportzomer zonder smartphone-stress.

» Bekijk de tips
Twitter Facebook
Internet
T-Mobile's Knippr landelijk beschikbaar
T-Mobile heeft na een testperiode de nieuwe online tv-dienst KNIPPR voor iedereen opengesteld. Gebruikers kunnen via internet kijken naar de bekendste Nederlandse zenders.


» Lees meer over Knippr
Twitter Facebook
Prijssnelheid juli
Wil je een hogere snelheid dan je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 11 juli de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Naar de test
Twitter Facebook
nr.1 Youfone
250 min/sms maand
€ 10,83
nr.2 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 13,37
nr.3 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 13,83
nr.4 hollandsnieuwe
1500 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 15,83
nr.5 Ziggo
Ruim Sim Only
€ 15,83
nr.1 Apple
iPhone SE 64GB
Apple iPhone SE 64GB vanaf:
24,96 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S7 32GB
Samsung Galaxy S7 32GB vanaf:
24,58 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Samsung
Galaxy S5 Neo
Samsung Galaxy S5 Neo vanaf:
11,13 p/mnd


Meer Samsung

Ben sim only
Maandelijks opzegbaar! 300 min/
1000 sms met 1000 MB voor
€ 9 p/mnd

T-Mobile sim only € 23 p/mnd
3 GB + 120 min in NL & EU. Contractduur 2 jaar.

Robin Mobile onbeperkt sim only
Maandabonnement met ÉCHT onbeperkt MB's & minuten. €9,95 korting.
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.