a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie nieuwsbrief
Zomer 2016
Beste abonnee,

Goed nieuws! Per 1 juli gaat de energierekening van de meeste huishoudens flink omlaag. Gemiddeld € 100 op jaarbasis voor contracten met variabele tarieven. Maar wist u dat u gemiddeld ruim € 450 goedkoper uit bent door over te stappen naar een energiecontract met vaste tarieven? Bekijk snel waar u het voordeligst uit bent!
Energienieuws
Kies voor vaste energietarieven
Per 1 juli gaan de variabele energietarieven opnieuw omlaag. Wij rekenden uit dat een gemiddeld huishouden daardoor zo'n 100 euro per jaar goedkoper uit is. Toch kan circa 60 procent van de huishoudens gemiddeld ruim 450 euro besparen door te kiezen voor vaste tarieven.

» Hoe bespaar ik 450 euro?
Twitter Facebook
Hoe controleer ik mijn termijnbedrag?
De servicedesk van Gaslicht.com krijgt veel vragen over het termijnbedrag. Hoe wordt dat termijnbedrag nou precies bepaald? Hoe weet ik of ik niet te veel of juist te weinig per maand betaal? En waarom wijkt het termijnbedrag van de energieleverancier af van wat ik op Gaslicht.com heb gezien?

» Tijd voor opheldering!
Twitter Facebook
Achter de schermen bij tariefswijzigingen
‘De energierekening gaat omlaag’, kopten de media afgelopen mei. Goed nieuws, want de energierekening gaat iedereen aan. Vrijwel elk half jaar veranderen leveranciers hun variabele stroom- en gastarieven. Bij Gaslicht.com zitten wij uiteraard bovenop deze tariefwijzigingen. 

» Kijk mee achter de schermen 
Twitter Facebook
Hoe kan de welkomstpremie zo verschillen?
Ook weleens gehad dat u op Gaslicht.com een welkomstpremie zag van 200 euro die ineens een stuk lager is? Dat kan vervelend zijn als u net besloot te wisselen van leverancier. Maar het kan ook positief uitpakken als de premie in de tussentijd opeens veel hoger is. 

» Hoe ontstaan de verschillen? 
Twitter Facebook
Nieuw: filmpjes over energiepakketten
Heeft u onze uitlegfilmpjes over energiepakketten al gezien? Sinds mei maken we wekelijks videoblogs over de actuele energiepakketten in de vergelijker. Twijfelt u nog over uw keuze? Het filmpje vertelt in het kort over de belangrijkste kenmerken van het energiecontract. 

» Bekijk de video's
Twitter Facebook
Ekomi waardering nu 9,4
Te gek! Onze overstapservice wordt sinds kort gewaardeerd met een 9,4. Ruim 13.000 overstappers hebben een beoordeling achtergelaten over de ervaring mét en de service van onze energievergelijker.

» Lees meer
Twitter Facebook
Zakelijk vergelijken zonnepaneelbezitter
Zonnepalen op het dak van uw bedrijf? Dan kunt u de opbrengst daarvan voortaan meenemen in de zakelijke energievergelijker van Gaslicht.com. Zo ontdekt u snel en eenvoudig welk energiecontract voor uw onderneming het voordeligste is. 

» Zakelijk vergelijken 
Twitter Facebook
Aankondiging energiespreekuur 27 juni
Maandag 27 juni houdt Gaslicht.com voor de zesde keer een energiespreekuur in samenwerking met De Telegraaf, ConsuWijzer en Vereniging Eigen Huis. Tijdens het spreekuur kunt u met al uw vragen over energie terecht en ontvangt u dezelfde dag nog een reactie. 

» Ook een energievraag?
Twitter Facebook
Colofon
Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Groene stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie van € 120 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1510,63 per jaar
Aanmelden
nr.2 Windstroom en Gas Variabel 1 jaar Actie
Welkomstpremie van € 200 variabele kwartaaltarieven
Totale kosten
€ 1527,13 per jaar

Aanmelden
nr.3 Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jr. Vast Actie
Welkomstpremie van € 225 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1534,81 per jaar

Aanmelden
nr.4 EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie van € 190 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1540,04 per jaar

Aanmelden
nr.5 Stroom en Gas Groenmix Vast
Aantrekkelijk actietarief voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1548,35 per jaar

Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.