a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Poliswijzer.nl

Zomer 2016

 
Beste abonnee,

Zit je zonnebrandcrème in de koffer, ligt je telefoonoplader klaar en is je paspoort niet verlopen? Een standaard lijstje voor een vakantie. Maar hoe zit het met je zorgverzekering in het buitenland? Op medische hulp zit je niet te wachten, maar wat als het gebeurt? Wij geven je een checklist voor zorgvergoedingen in het buitenland zodat je goed voorbereid kunt vertrekken.
 Checklist vakantie
Prijzen vaccinatieprikken vergelijken loont
In sommige landen is het aanbevolen of zelfs verplicht om je te laten vaccineren tegen vaak voorkomende ziektes. Heb jij een vaccinatie nodig voor jouw vakantiebestemming? Prikken zijn prijzig, maar vergelijken loont.

» Ben je voor een prikkie klaar?
Twitter Facebook GooglePlus
Wat vergoedt de basisverzekering?
Wanneer je onverwacht dringend medische zorg nodig hebt in het buitenland wordt dit standaard vanuit de basisverzekering vergoed. Toch zijn er situaties waarbij de basisverzekering minder dekt dan je misschien op dit moment zult denken.

» Welke situaties zijn dit? 
Twitter Facebook GooglePlus
Aanvullende- of reisverzekering?
Met alleen een basisverzekering ben je niet volledig gedekt tegen een financieel risico in het buitenland. Bepaalde extra vergoedingen zijn opgenomen in een aanvullende- of reisverzekering met medische dekking. 


» Welke dekt het meest?
Twitter Facebook GooglePlus
Neem altijd een reisverzekering
Is een reisverzekering bovenop een aanvullende verzekering wel echt noodzakelijk? Het is veruit de meest gestelde vraag als het gaat om medische hulp in het buitenland. Wij leggen uit waarom wij vinden dat dit niet mag ontbreken in je bagage. 

» Benieuwd? 
Twitter Facebook GooglePlus
Medicijnen smokkelen op reis?
Op vakantie naar het buitenland? Dan moeten je noodzakelijke medicijnen natuurlijk mee. Voor jou zijn het normale pillen, maar zonder de juiste verklaring wordt het door de douane gezien als verboden middelen. Zorg dat je belangrijke zaken rond deze geneesmiddelen goed geregeld hebt. 

» Welke zijn dat?
Twitter Facebook GooglePlus
Digitale medische hulpjes voor op reis
Ga jij er op uit deze zomer dan is het goed om te weten dat er online hulp voor je is, mocht je die een keer nodig hebben. Een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje. We geven je vijf handige medische online hulpmiddeltjes voor op reis. Al is het maar om je gerust te stellen.

» Naar de hulpjes 
Twitter Facebook GooglePlus
Colofon
Poliswijzer.nl is de meest volledige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen. Als zusterbedrijf van de bekende vergelijkers Bellen.com, Gaslicht.com en LookingforBooking.com maken wij onderdeel uit van de Bencom Group. Vergelijk zorgpremies en stel zelf je zorgverzekering samen. En goed om te weten: Poliswijzer.nl is honderd procent onafhankelijk.
Top 5 Zorgverzekeraars met werelddekking
nr.1 Groene stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
Gewoon ZEKUR Polis +
Aanvullend ZEKUR Buitenland
 per maand € 90,50

Aanmelden
nr.2 Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jr. Vast Actie
Univé Zorg Select +
Univé Wereld
 per maand € 92,45

Aanmelden
nr.3 Windstroom en Gas Variabel 1 jaar Actie
Basis + Buitenland Werelddekking
 per maand € 93,75

Aanmelden
nr.4 Bewuzt
Bewuzt Basis +
Bewuzt Buitenland Beter
per maand € 95,00

Aanmelden
nr.5 Zilveren Kruis
Basis Budget +
Basis Plus Module
 per maand € 100,90

Aanmelden

Als eerste op de hoogte van de zorgpremies voor 2017?
Zet de poliswekker!
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.