a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
juni 2016
Beste abonnee,

De roamingtarieven verdwijnen geleidelijk en opmerkelijk genoeg komen er steeds meer voordeelbundels bij. Is dit wel zo voordelig? Enkele grote providers verhogen per 1 juli de prijzen van vast internet. En twee smartphones gingen de strijd aan in de Bellen.com battle. Wie scoort het hoogst?
Mobiele telefonie
Goedkoper uit met speciale buitenlandbundel?
Ga je op vakantie naar het buitenland? Dan kun je bij steeds meer providers buitenlandbundels kopen om daar goedkoper te kunnen bellen, sms'en en internetten. Ben je dan echt voordeliger uit?


» Lees meer
Twitter Facebook
Battle: Apple iPhone SE vs. Huawei P9 Lite
Twee compacte maar krachtige smartphones, die bijna 200 euro van elkaar verschillen: de iPhone SE en de Huawei P9 Lite. De verschillen zitten voornamelijk in de prijs, de camera en hardware. Wie wint deze battle?


» Bekijk de uitslag
Twitter Facebook
Robin Mobile verhoogt datasnelheden
Jarige Robin Mobile heeft per 1 juni de datasnelheden van veel abonnementen verhoogd. Het abonnement Super Snel gaat bovendien van 3G over op 4G. De prijzen blijven gelijk. Benieuwd naar de verschillen?


» Naar de nieuwe snelheden
Twitter Facebook
T-Mobile komt met 'oneindig online' bundel
T-Mobile introduceert de 'oneindig online' bundel. Hiermee kun je voor 90 euro per maand volledig onbeperkt mobiel internetten op een smartphone of een tablet. Ook verhoogt de provider kosteloos haar XL-internetbundel van 12 GB naar 20 GB.

» Lees meer
Twitter Facebook
Belrevolutie Simpel breidt uit!
“Simpel schrijft geschiedenis met de Belrevolutie.” Zo luidt de slogan van de campagne. Onbeperkt bellen, sms’en en 1 GB voor een tientje per maand blijft bestaan, maar er komen twee nieuwe bundels bij voor consumenten die minder bellen.

» Bekijk de nieuwe bundels
Twitter Facebook
Pijnlijke angel in buitenlands mobiel internet
Goed nieuws. Vanaf volgende zomer is mobiel bellen en internetten in het buitenland even duur als thuis. Nieuwe regels bepalen dat we ‘redelijke hoeveelheden’ mobiele data mogen gaan gebruiken in het buitenland. Het slechte nieuws: wat ‘redelijk’ is wordt nog een pijnlijk puntje van discussie..

» Lees de column
Twitter Facebook
Simyo voor 7e keer op rij beste provider
Provider Simyo is door panelleden van de Consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot de beste mobiele provider. Over Simyo zijn de abonnees het meest tevreden, over hollandsnieuwe het minst. Ook uit onderzoek van Telecompaper komt de KPN-dochter als beste uit de bus.

» Check de test
Twitter Facebook
Internet
Ziggo versus KPN: wie is het duurst? 
Vanaf 1 juli stijgen de prijzen van KPN en Ziggo voor internet, bellen en tv. KPN abonnementen stijgen met 2,50 euro en Ziggo verhoogt de tarieven van enkele pakketten met maximaal 1,95 euro per maand. Hoe waren de verhogingen de afgelopen 5 jaar? Wie van de twee liet de prijzen en snelheden het sterkst stijgen?

» Naar de vergelijking
Twitter Facebook
Prijssnelheidstest juni 2016
Wil je een hogere snelheid dan je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 3 juni de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Bekijk de test
Twitter Facebook
XS4ALL meest aanbevolen voor alles-in-1
XS4ALL is de meest aanbevolen alles-in-1 provider in het afgelopen half jaar. Volgens Telecompaper behaalt XS4ALL de hoogste score van de negen grootste Nederlandse triple play aanbieders. Delta eindigt op de tweede plek, gevolgd door KPN. 

» Lees meer
Twitter Facebook

Ben sim only
Maandelijks opzegbaar! 200 min/
1000 sms met 1000 MB voor
€ 9 p/mnd

T-Mobile sim only € 22 p/mnd
3 GB + 120 min in NL & EU. De 1e maand zit je nergens aan vast. Contractduur 2 jaar.

Robin Mobile sim only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting! Onbeperkt bellen en data en maandelijks opzegbaar.
nr.1 Ben
Actie: 200 min of sms + 1000 MB 1 maand
€ 10,25
nr.2 Ben
Actie: 600 min/sms + 1000 MB 1 maand
€ 11,25
nr.3 Youfone
250 min/sms + 1500 MB
1 maand
€ 13,33
nr.4 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar
€ 13,37
nr.5 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms 1 jaar
€ 13,83
nr.1 Apple
iPhone SE 64GB
Apple iPhone SE 64GB vanaf:
17,83 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S7 32GB
Samsung Galaxy S7 32GB vanaf:
25,00 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Samsung
Galaxy S5 Neo
Samsung Galaxy S5 Neo vanaf:
10,00 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.