a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
mei 2016
Beste abonnee,

Een mobiel belletje naar het thuisfront vanuit het buitenland? We keken wel uit, een hoge rekening was het gevolg. Maar per 30 april zijn de EU-tarieven gelukkig verder gedaald. Naast de muisarm en whatsapp-vinger is er nu ook de tabletnek. Voorkom het, want genezen is geen optie!
Mobiele telefonie
EU roamingtarieven nieuwe stijl!
Ga je met vakantie over de grens en gebruik je je smartphone veel? Buiten Europa ben je nog vogelvrij maar binnen de EU gelden er nieuwe regels voor mobielgebruik. Vanaf 30 april 2016 betaal je je niet meer blauw aan roamingtarieven. Waar komt het op neer?

» Lees meer
Twitter Facebook
Abonnement verlengen of overstappen?
Het verlengen van een abonnement is voor velen vaak een klein feestje. Ben je tevreden over je provider dan kan contractverlenging een goede optie zijn. Maar wist je dat je met overstappen vaak goedkoper uit bent? Lees de voor- en nadelen en bekijk wanneer jij kunt overstappen. 

» Verlengen of overstappen?
Twitter Facebook
Ga je gebukt onder een tabletnek?
Oordopjes in, blik strak naar beneden en de vingers vliegen over het telefoonscherm. Als je op straat loopt is het soms zigzaggen door een generatie cyberzombies. De verslavende trekjes en slechte houding beginnen een maatschappelijk probleem te worden. Vooral kinderen zijn vatbaar voor permanente fysieke en lichamelijke schade.

» Lees de blog
Twitter Facebook
Telfort: 4G nu standaard bij MB bundel
Telfort abonnees krijgen nu zonder extra kosten toegang tot 4G. Voorheen moesten ze daar 5 euro per maand voor betalen. Maar de provider heeft de extra bundel per 2 mei afgeschaft. Mits je een geschikte smartphone hebt, kun je dus razendsnel mobiel internetten via 4G.

» Meer weten?
Twitter Facebook
Internet
Ziggo Max pakket krijgt snelheid van 300 Mbps
Ziggo verhoogt de maximale internetsnelheid opnieuw. Het Max abonnement heeft een downloadsnelheid van 300 Mbps en uploadsnelheid van 30 Mbps. Wie momenteel een pakket afneemt met een snelheid van 200/20 Mbps, kan voor de nieuwe snelheid kiezen voor een meerprijs van vier euro per maand.

» Bekijk de nieuwe prijzen
Twitter Facebook
Thuis steeds vaker snel internet
De internetsnelheid in de Nederlandse huishoudens blijft toenemen. Eind 2015 heeft twee derde van de huishoudens een internetaansluiting met een snelheid van minimaal 30 Mbit per seconde. Eind 2014 had nog niet de helft van de huishoudens zo’n snelle verbinding. Welke snelheid is bij jou mogelijk? 

» Lees meer
Twitter Facebook
Prijssnelheidstest mei
Wil je een hogere snelheid dan je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Provider Online.nl kondigde deze maand haar nieuwe pakketten aan en Ziggo verhoogde de snelheid van het Max pakket. Bekijk wie op 2 mei de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Naar de test
Twitter Facebook
Digitale tv
KPN Play. in HD
Play van KPN bood al een mooi aanbod aan zenders, inclusief HBO, in redelijke kwaliteit. De kwaliteit van KPN's online tv-dienst is omhooggegaan tot HD. Van de 22 livezenders zijn er nu 14 in HD te bekijken. Hiermee zijn de eerste stappen gezet in het standaard aanbieden van content in HD.

» Meer over Play
Twitter Facebook
Column: De toekomst van televisie is er
De toekomst van televisie is er. De makers ervan althans. Zij gaan kijktijd afpikken van NPO, RTL en SBS. Van een revolutie is helaas pas sprake als ook de dragers mee veranderen, de tv-toestellen zelf. Die remmen nu de vooruitgang in medialand, aldus Erwin Boogert. 

» Lees de column
Twitter Facebook

nr.1 Ben
100 min of sms met 500 MB sim only
€ 10,25

nr.2 Ben
300 min of sms met 500 MB sim only
€ 11,25

nr.3 Youfone
250 min/sms en 1,5 GB maand sim only
€ 13,33

nr.4 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms
1 jaar sim only
€ 13,37

nr.5 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms
1 jaar sim only
€ 13,83
nr.1 Samsung
Galaxy S7 32GB
Samsung Galaxy S7 32GB vanaf:
30,54 p/mnd

Meer Samsung

nr.2 Apple
iPhone SE 64GB
Apple iPhone SE 64GB vanaf:
28,71 p/mnd

Meer Apple

nr.3 Apple
iPhone SE 16GB
Apple iPhone SE 16GB vanaf:
23,29 p/mnd

Meer Apple

Robin Mobile sim only
Maandabonnement met écht onbeperkt MB's & minuten.
€ 9,95 korting!


Ben sim only
Maandelijks opzegbaar! 200 min/1000 sms en 1 GB voor
€ 9 per maand. 


T-Mobile sim only
3 GB + 120 minuten bellen in NL/EU. Voor 22 euro per maand. 
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.